1.header.png 2.header.png 3.header.png 4.header.png 5.header.png 6.header.png 7-.jpg 7.header.png 8-.jpg


Ledennieuws
Nov
24

Nieuwkomers en verlaters Tuchtcie

De tuchtcommissie... wat is dat dan? Ondanks wat de naam doet vermoeden, is lid zijn van de tuchtcommissie heel leuk. Deze commissie roept elke jeugdige speler of speelster (of soms zelfs een coach!) op die tijdens een wedstrijd een gele verbale of rode kaart heeft gekregen. Ook kinderen die niet zijn komen opdagen op het scheidsrechtersexamen moeten komen. 
Wist je dat de Tuchtcie...

Nieuws
Nov
24

Kom stage lopen bij AH&BC!

We zijn vanaf januari 2021 op zoek naar een nieuwe stagiair die fulltime komt helpen bij de interne en externe communicatie van AH&BC. 
Ben jij bezig met een studie communicatie, marketing of design en geïnteresseerd in een sportief werkveld? Dan is dit wat voor jou! Je zal onder andere verantwoordelijk zijn voor het bedenken, maken en analyseren van campagnes en social media p...

Nieuws
Nov
20

De Heinekenhelft: nieuwe spellen

Heb je de campagne van Heineken al gezien?
Net als Heineken: missen we de boxen en de groepsknuffels na een doelpunt en het handjes schudden voor de wedstrijd.  Er is misschien geen hockey en derde helft op de club, maar waarom zou je thuis geen derde helft doen? Online? De Heinekenhelft. Borrelen, spelletjes, gezelligheid en dat is natuurlijk ook teambuild...

Corona
Nov
17

Update corona maatregelen

Afgelopen week is aangekondigd dat de tijdelijke lockdown iets versoepelt wordt. Dit betekent dat er bij de senioren weer door 4 spelers per kwart getraind mag worden. Via [email protected] kan je aanvragen wanneer je kan trainen. Zorg dat je altijd 1.5 m afstand houdt op en buiten het veld. In de bijlage vind je het corona protocol. 


Het clubhuis is boven nog steeds ge...

Sponsoring
Nov
17

De aandacht van Winford

Hoe communiceer je een contractverlening in tijden van Corona? Door te doen wat je wat je altijd al deed. Winford is 6 jaar geleden begonnen als sponsor van de club en van de scheidsrechters in het bijzonder, door verantwoordelijk te zijn voor hun strakke uitstraling in de herkenbare gele jassen en polo's.

Ook nu bij de contractverlening zijn de scheidsrechters weer in het zon...

Clubinfo
Nov
14

Renovatie fietspaden in het Bos

Vanaf 17 november 2020  zullen er werkzaamheden plaatsvinden aan de fietspaden in het Amsterdamse Bos. In de laatste fase van de renovatie zal er aan het 'tennislaantje' gewerkt worden. Hierdoor zal je wellicht wat hinder ondervinden op weg van en naar de club, die gewoon bereikbaar blijft. 
De asfaltpaden worden verwijderd en verbreed, zodat er meer ruimte is voor fietsers en...

Nieuws
Nov
13

Online 2e hands kledingmarkt

Door de hernieuwde Corona maatregelen kon de derde tweedehands clubkleding markt, die de duurzaamheidscommissie eind oktober gepland had, niet doorgaan. Super jammer, want we hebben nog allemaal lekkere tweedehands trainingspakken uit de AdidasT16 collectie, die juist nu, nu het weer kouder wordt, goed van pas kunnen komen. 
Het betreft met name vesten met capuchons en broeken in...

Ledennieuws
Nov
5

Scenario's hervatten veldcompetitie

Na de persconferentie van dinsdag 3 november heeft de KNHB besloten de zaalhockeycompetities en midwintercompetities te annuleren. Zij laat weten dat dit is omdat er te weinig speelweekend over zijn om deze competities volwaardig aan te bieden. Ook met het oog op de in te halen veldwedstrijden. 
Voor de hele sport gelden per 4 november de volgende aanvullende maatregelen: Tot en m...

klik hier voor het wedstrijdschema
 
Jeugd algemeen
Nov
23

28 nov: schema´s wedstrijden

Zaterdag weer een vol programma met spelende jeugd. Het schema voor de onderlinge wedstrijden is hier te bekijken: 

...

In de Media
Nov
23

Win Sporter van Amsterdam

Dit jaar heeft iedere Amsterdammer op maandag 14 december de unieke kans om mee te dingen naar de titel Sportman, Sportvrouw, Sportploeg, Coach of Talent van Amsterdam. Ook als je geen Amsterdammer bent kan je gewoon meedoen. Tijdens het online Sportgala van Amsterdam wordt de Amsterdamse SportQuiz gespeeld. Alle Amsterdammers kunnen hieraan meedoen en eeuwige sp...

Zaalhockey
Nov
19

Wisselingen bij de zaalcommissie

Juleke Willigers, voorzitter van de zaalcommissie, neem afscheid van de zaalcommissie en geeft het stokje over aan Marit Kievit en Marlies Cordia. Juleke bedankt voor al je harde werk! Welkom Marit en Marlies, alvast bedank voor jullie inzet. 
Voor wie niet weet wat de zaalcommissie doet: Deze commissie organiseert en coördineert alle activiteiten die met zaalhockey te maken hebb...

Nieuws
Nov
19

Kom digitaal kerstborrelen...

Ben of word je vrijwilliger? Doe dan op woensdag 9 december om 20.00 uur mee met de digitale kersborrel en leuke activiteit! Het duurt ongeveer een uur en wie mee doet krijgt een lekkere verrassing om de borrel te doen slagen. 
Meld je hier aan! ...

Jeugd DEF
Nov
18

BP Midwinter Clinic op 21 dec

Deze winter komt de BP Midwinter Clinic op 21 december naar AH&BC. De Midwinter Clinic is voor iedereen van 8 tot en met 14 jaar. Er zal van 10:00 tot 11:30 kei hard getraind worden. 
Deze exclusieve clinic staat in het teken van de voorbereiding op de tweede seizoenshelft of herstart van het seizoen. Er zullen ook een aantal zaaltechnieken worden getraind, zodat we toch een beetj...

LG-Hockey
Nov
18

En of LG-hockey leuk is!

Iedere zaterdagochtend staan er weer zeer enthousiaste LG-hockeyers te popelen om te gaan hockeyen. Waarom het zo leuk is? Isa vindt het leuk omdat ze elkaar altijd helpen, Gino vindt de actie en het samenspelen geweldig en als er iemand valt dan helpen ze elkaar weer opstaan. "En het is gezellig om mijn teamgenoten wekelijks te zien op het veld en daarbuiten", vult Luuk aan. 
Er...

Nieuws
Nov
2

Heerlijke stamppot bij Lots To Go

Onze pachter Lots nu bij je thuis! Hun huisgemaakte stamppotten kan je vanaf vandaag bestellen, ophalen op de club en daarna lekker thuis opeten. Check de menukaart hieronder wat je deze week kan bestellen. Zo kan je in deze tijden toch nog een beetje het clubgevoel hebben. 
Heb je een keuze gemaakt?  Stuur dan via Whatsapp 06-19166274 je naam, het gerecht, je dieetwensen en ...