1-1.png 2-2.png 3.png 4-4.png 5-5.png 6.png 7.png 8.png

Play-offs

Dames 1 van AH&BC heeft zich geplaatst voor de Tulp Hoofdklasse play-off wedstrijden om het Nederlands Kampioenschap. Een geweldige prestatie waar wij als club uiteraard heel trots op zijn! 


In tegenstelling tot eerdere seizoenen worden deze play-offseries gespeeld over 2 wedstrijden (in plaats van ‘best of three’). 


Finale play-offs:

Zaterdag 27 mei om 14:00 Dames 1 - SCHC

Maandag 29 mei om 12:45 SCHC - Dames 1 

* tijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen.


We verheugen ons enorm op de play-offs en hopen dan ook dat we er met veel enthousiaste supporters en vrijwilligers een groot succes van kunnen maken!


Forza Amsterdam! 


De thuiswedstrijden van Dames 1 kan je komen kijken in het mooiste hockeystadion van Nederland, het Wagener Stadion. 

Jeugdspelers van Amsterdam kunnen de wedstrijden gratis bezoeken mits zij in hun (adidas) Amsterdam tenue verschijnen. Je moet wel in het bezit zijn van een ticket. Het ticket geeft recht op een zitplaats in het Wagener Stadion. Kies hiervoor het gratis ticket.
Standaard tickets kosten €14.30 (inclusief toeslagen) per wedstrijd.Samen Dames 1 aanmoedigen naar de landstitel en tegelijkertijd kaartjes verkopen, - controleren, klappers uitdelen, stadion steward zijn of andere taken vervullen met clubgenoten rond één wedstrijd.


Meld je vandaag nog aan als vrijwilliger via deze link en kom ons tijdens de play-offs helpen!Wil je als fotograaf of verslaggever aanwezig zijn? Dan vragen wij je dit formulier in te vullen zodat we op je bezoek kunnen rekenen. Deze aanmelding is belangrijk, zonder aanmelding is er helaas geen toegang tot het complex. 

Kom je met meerdere personen? Dan graag het formulier per persoon invullen. 


Download: Persprotocol vanuit de KNHB.

 Download: Plattegrond 'werkplekken' fotografen.


Tot bij de play-offs!


 

Agenda

Nog geen agenda punten.