1.png 2.png 3.png 4.png 5.png 6.png 7.png 8.png 9.png
Nieuws Mei
23

Lustrum D-Kamp 18 & 19 juni

Nieuws afbeelding

AH&BC viert dit jaar haar 130-jarig bestaan, het 26e lustrum van onze club!

Daarom organiseren wij in juni een D-kamp op onze club met overnachting. Een super gezellige belevenis waarover vaak nog jaren wordt nagepraat. Mooi dus als je juist nu in de D'tjes hockeyt!

Dit jaar wordt het een kamp met één overnachting, van zaterdag 18 juni tot zondag 19 juni. Het wordt een mooi kamp voor iedereen, of je nu in de D1 of in de D7 hockeyt. Sport, spel & spektakel, muziek, eten & drinken en uiteraard een beetje hockey onder leiding van onze eigen toppers. De twee dagen worden begeleid door ervaren kampleiders, bestaande uit onder andere AH&BC trainers en met overview van een aantal ouders.

Data/tijden
Zaterdag 18 juni om 14.00 uur verzamelen op de club. Zondag 19 juni kunnen de kinderen weer worden opgehaald om 11.00 uur.

Kosten
€ 55- p.p. Dit is inclusief eten, drankjes, snacks, begeleiding, overnachting en entertainment.

Inschrijven doe je via dit formulier. Gelijk met de inschrijving betaal je middels het Tikkie / QR code hieronder, pas dan is je aanmelding definitief. QR Code dus even scannen met telefoon, dan betalen en pas dan op enter/verzend drukken!
Deadline inschrijving: vrijdag 10 juni.

Vlak voor het kamp ontvangen jullie natuurlijk nog meer informatie, zoals een paklijst en programma. In ieder geval moet je wel zorgen voor een matje en een slaapzak.

De begeleiding heeft er heel veel zin in en kan niet wachten, wij hopen jullie ook!
Klik hier om aan te melden.