1.png 2.png 3.png 4.png 5.png 6.png 7.png 8.png 9.png
Dames 1 Mei
20

Gabrielle Mosch naar Dames 1

Nieuws afbeelding

Veld én zaal International Gabrielle Mosch zal na de zomer aansluiten bij AH&BC Dames 1. De 22-jarige verdedigster komt over van Kampong Dames 1. De afgelopen zeven seizoen kwam zij uit voor de club uit Utrecht, maar is nu klaar voor een nieuwe stap in haar hockeycarrière.

 

Coach Robert Tigges is blij met haar komst: "Ik ben enorm blij met de komst van Gabrielle, een zeer talentvolle en sterke verdediger en potential voor Oranje. Gabrielle brengt ondanks haar jonge leeftijd al flink wat Hoofdklasse ervaring met zich mee!”.

 

De student Gezondheid en Leven is sinds 2018 een vertrouwd gezicht en betrouwbare kracht in de defensie van de Oranje Dames Zaal. Ze pakte zilver op het WK van 2018 en op de EK’s van 2018 en 2020. Ook debuteerde zij afgelopen maand in een dubbel Interland tegen en in India op het veld.

 

"Ik vind het super gaaf om bij Amsterdam te gaan spelen. Ik hoop dat ik mij hockeytechnisch en tactisch verder kan ontwikkelen en het lijkt mij fantastisch om met zoveel goede spelers op het veld te staan. Ik ben Kampong dankbaar voor alle mogelijkheden die zij mij door de jaren heen hebben gegeven."

 

Welkom Gabrielle!