1.png 2.png 3.png 4.png 5.png 6.png 7.png 8.png 9.png
Ledennieuws Jan
13

De versoepelingen van 15 januari

Nieuws afbeelding

Zojuist heeft het kabinet de versoepelingen van de maatregelen aangekondigd per zaterdag 15 januari. Er mag gelukkig weer binnen gesport worden door alle leeftijden, maar de zaalcompetitie enmidwintercompetitie mogen helaas nog niet worden herstart.

Voor morgen (zaterdag 15 januari) geldt: er worden onderlinge wedstrijdjes op ’t veld georganiseerd voor de jeugd volgens bijgaand schema. Dit geldt ook voor de eerstejaars E6-teams en de F-jes.

A.s. maandag opent onze Amsterdam Elfi Dome zijn deuren weer en zal er weer in de zaal wordengetraind. Er wordt komend weekend gewerkt aan het trainingsschema in de zaal waarbij we weer, zoals voorheen, proberen alle teams te laten trainen en onderlinge wedstrijdjes te laten spelen.

Vanaf volgend weekend (22 en 23 januari) worden wedstrijden tussen eigen teams in de zaalgeorganiseerd.

De restricties op ons terrein die nog steeds gelden zijn:

  • -  Alleen mensen die functioneel aanwezig moeten zijn, krijgen toegang tot het veld of de zaal (scheidsrechters, coaches, managers, zaaldienst etc.).

  • -  Ouders (of ander publiek) die willen kijken zijn langs de kant van het veld of in de zaal nog niet toegestaan.

  • -  Iedereen, vanaf 18 jaar, die de zaal of het clubhuis wil betreden, zal zijn CTB (Coronatoegangsbewijs) moeten laten zien.

  • -  Houd je aan de 1,5 meter afstand. Dit geldt voor iedereen vanaf 13 jaar.

  • -  Binnen in het clubhuis en in de blaashal draag altijd een (medisch) mondkapje. Alleen tijdens het hockeyen hoeft deze niet gedragen te worden. 

  • -  De horeca is helaas nog gesloten.

Bijlage

Gerelateerde nieuwsberichten

Agenda

28-5 Finale Play-offs H