1.png 2.png 3.png 4.png 5.png 6.png 7.png 8.png 9.png
Nieuws Nov
27

N.a.v. de persconferentie...

Nieuws afbeelding
Vanaf zondag 28 november zullen wij genoodzaakt moeten zijn om ons complex elke dag om 1700 te sluiten en de wedstrijden en de trainingen ook te staken. 

Dit betekent dat wij ons wedstrijdschema voor zondag moeten herzien en enkele wedstrijden moet verplaatsen naar het inhaalweekend van 4 en 5 december. De geplande zaaltrainingen die op dit moment naar na 1700 ingepland staan kunnen niet op het geplande moment doorgaan. En dat geldt natuurlijk ook voor de zaalwedstrijden in tenminste de komende 3 weken. 

Wij zullen ons best doen om alternatieven te bieden op misschien wel op ongebruikelijke momenten om er toch voor te zorgen dat onze kinderen maar ook de senioren kunnen spelen en trainen. En zo te blijven werken aan hun fysieke en geestelijke gezondheid. Met plezier op en naast het veld. 

Andere maatregelen zijn: 
  • Houd overal 1.5 meter afstand. Op het veld, in de dug-out, het clubhuis en de horeca. 
  • Bij verplaatsen binnen een locatie waar een coronatoegangsbewijs (CTB) geldt is het dragen van een mondkapje verplicht. 
Vergeet ook niet dat je nog steeds een CTB moet tonen vanaf 18 jaar als je beneden in het clubhuis wil komen. Ga je naar boven voor de horeca, dan moet iedereen van 13+ een CTB tonen.

Komende zaterdag zijn jullie allemaal nog van harte welkom in onze Horeca, in het clubhuis bij Lots, helaas niet langs het veld. Vieren we Sinterklaas in het Wagener met de stadion kids. En neemt de jeugd afscheid van het veld. 

Zondag leggen we, graag met veel hulp, de vloer in de zaal en is er nog een vol veldprogramma voor de senioren. Om 17 uur gaat het licht uit en keren we, met enige weemoed huiswaarts. Maar niet getreurd, als we het gezamenlijk willen zullen we ook deze tijd doorkomen. 

Op de achtergrond wordt er nu op voorhand al hard gewerkt om wedstrijden die gemist gaan worden opnieuw in te delen, de trainingscapaciteit in de zaal eerlijk te verdelen en alternatieven te bekijken. Wij vragen jullie om geduld, medewerking en ook om creatieve idee├źn met ons te delen.

Fijn weekend, blijf gezond en steun elkaar en ons!