1.header.png 2.header.png 3.header.png 4.header.png 5.header.png 6.header.png 7-.jpg 7.header.png 8-.jpg
Sponsoring Okt
22

EIFFEL is de naam

Nieuws afbeelding Ferdi en Erica van Dommelen, de oprichters van EIFFEL,onze trouwe Dames 1 sponsor, hebben een boek geschreven over het opbouwen van hun bijzondere organisatie in Legal, Finance en Process. In het boek vertellen ze over hun bijzondere levensverhaal, dat een leidraad kan zijn voor ondernemers en toekomstige ondernemers. Hoe werd de lange weg naar succes afgelegd en hoe worden tegenslagen overwonnen? 

Uniek is de connectie die EIFFEL heeft met de topsport. Er werden teams gesponsord, zoals het roemruchte EiffelTowers in het basketbal en natuurlijk AH&BC Dames 1. Daarnaast werden de ervaringen van topsporters binnen de eigen bedrijfsvoering gebruikt. Een van de van de succesvolste sportmensen van Nederland, Pieter van den Hoogenband, die het voorwoord heeft geschreven noemt Ferdi de coach van zijn leven na zijn zwemcarri√®re. 

Een boeiend boek voor elke ondernemer, consultant en marketing professional. Met de opbrengst van het boek geven Ferdi en Erica masterclasses en coaching aan (jonge) ondernemers.