1.header.png 2.header.png 3.header.png 4.header.png 5.header.png 6.header.png 7-.jpg 7.header.png 8-.jpg
Corona Nov
17

Update corona maatregelen

Nieuws afbeelding

Afgelopen week is aangekondigd dat de tijdelijke lockdown iets versoepelt wordt. Dit betekent dat er bij de senioren weer door 4 spelers per kwart getraind mag worden. Via [email protected] kan je aanvragen wanneer je kan trainen. Zorg dat je altijd 1.5 m afstand houdt op en buiten het veld. In de bijlage vind je het corona protocol. 


Het clubhuis is boven nog steeds gesloten (met uitzondering op aantal bijzondere gevallen en niet zonder toestemming van [email protected]). Wat betekent dit verder voor jou?


Senioren: 

  • er mag door 4 personen per kwart getraind worden. 
  • er mogen geen wedstrijden gespeeld worden de komende weken.

Jeugd: 

  • er mag door kinderen tot 18 jaar getraind worden. De trainingen zullen dus doorgaan, zoals ze nu plaatsvinden. Zonder ouders op ons complex. Graag thuis verkleden, niet rondhangen voor en meteen na de training naar huis
  • wedstrijden onderling met teams van eigen club zijn toegestaan. Zullen de behoefte inventariseren via categorieleiding en zullen hier op korte termijn een bericht over sturen. Vooralsnog is het herfstvakantie, dus geen wedstrijden

Dan is er nog een andere belangrijke beslissing genomen door ons: wij gaan de SIMPEL Hockey Dome (onze zaal) niet opbouwen. De reden hiervan is dat we gezien de kosten van het plaatsen van de hal en de nieuwe maatregelen, een groot risico nemen dat we niet aan alle corona vereisten kunnen voldoen. Daarnaast is het heel goed mogelijk dat het zaalhockey dit jaar niet zal doorgaan of dat het zaalseizoen abrupt zal worden afgebroken. Mocht de KNHB besluiten om de zaalcompetitie door te laten gaan dan zullen we de teams de mogelijkheid geven om aan de zaalcompetitie mee te doen. 


Wat is dan het alternatief?

Nu de huidige competitie (minimaal) vier weken stil ligt en onze Simpel Dome niet wordt opgebouwd, zullen wij samen met jullie willen nadenken of er een alternatief buiten programma voor het missen van de zaalhockey een oplossing is. We kijken hierbij naar de huidige corona ontwikkelingen en naar het besluit van de Bond over de start van mogelijk een midwintercompetitie. Binnenkort zullen we hierop terugkomen. We zullen jullie ook updaten over het inhalen van de gemiste competitiewedstrijden, zodra we daar meer inzicht in hebben. 

 

We danken jullie voor jullie geduld en begrip. Heel belangrijk dat we dit met elkaar doen, ons aan de regels houden. Zo kunnen we hopelijk binnenkort weer allemaal hockeyen! BE SAFE, PLAY HOCKEY.

 

Namens het hele AH&BC Bestuur

Bijlage