1.header.png 2.header.png 3.header.png 4.header.png 5.header.png 6.header.png 7-.jpg 7.header.png 8-.jpg
Ledennieuws Feb
26

AH&BC "Duursamen" commissie

Nieuws afbeelding

Sinds februari is onze club een commissie rijker; de duurzaamheidscommissie. Deze commissie gaat zich inzetten voor, en de club ondersteunen bij, diverse duurzaamheidsinitiatieven om onze ecologische footprint te verkleinen. Belangrijke thema’s hierbij zijn het reduceren en hergebruiken van afval ‘Reduce - reuse - recycle’, het verminderen van ons energiegebruik en het aanbieden van gezondere voeding; meer lokaal geproduceerd en met meer vegetarische opties.

Naast het verduurzamen van onze faciliteiten willen we duurzaam gedrag van onze leden en onze gasten faciliteren en stimuleren.

De commissie bestaat uit: Marjolein Duermeijer, Annika Breedveld, Daphne van Geffen, Bart Kruijssen en onze beheerder Maarten van der Lee, Zij worden vanuit het bestuur ondersteund door: Lea Ward (Secretaris), Jikke Weidema (Communicatie) en onze Clubmanager Alexia Sinfeos.

Onze eerste ambitie is om, met support van onze sponsoren en de provincie, van de EHL (9 t/m 13 april) een minimal-waste event te maken. Via deze nieuwsbrief en via de EHL site houden we jullie op de hoogte.