1.header.png 2.header.png 3.header.png 4.header.png 5.header.png 6.header.png 7-.jpg 7.header.png 8-.jpg
Ledennieuws Dec
4

Nieuwe gezichten voor communicatie

Nieuws afbeelding

Het bestuur is heel blij om te kunnen melden dat Jikke Weidema de portefeuille PR & Communicatie van Claire van Eeghen, die het bestuur bij de laatste ALV heeft verlaten, wil gaan overnemen. Tijdens de volgende voltallige ALV in juni zal ze daarvoor worden voorgedragen. Onze leden, onze sponsors, onze fans en supporters verwachten steeds meer van ons als club wat de communicatie betreft. Er is zoveel te vertellen en er komen steeds meer kanalen er bij om te gebruiken en manieren om dat te doen.

Jikke is zelf actief hockeyster in Veteranen C en heeft  3 dochters die in de E, F en bij Speelbal hockeyen. Haar achtergrond is (social media) marketing bij o.a. Bugaboo en nu als initiatiefneemster van Atelier Little Boomerang, een sociale onderneming die naaisters in Nederland inzet voor het maken van monsters en een kleine productie lijn. Om te beginnen is Jikke aan het inventariseren wat en er aan communicatie is en waar de behoeftes liggen. Ze is verschillende commissies aan het opzetten om haar te helpen  dus als je interesse hebt of wilt helpen, dan ben je enorm welkom en kan je mailen naar [email protected].

Volgend maand komt een uitgebreid interview met Jikke, maar voor nu, welkom Jikke!

Niet alleen in het bestuur, maar ook op kantoor zijn we op zoek naar vers bloed; een nieuwe Communicatie en Verenigings Coördinator.

Nadat Kiki Siemer 1,5 jaar geleden naar TIG Sport is gegaan, heeft Frederique Bom de functie op kantoor gelukkig vervuld tot afgelopen zomer. We zijn nu op zoek naar een opvolger. De succesvolle kandidaat heeft 1-5 jaren ervaring in social media en/of communicatie, is een uitstekende organisator en regelaar, en houdt natuurlijk van hockey! Deze persoon zal het kantoor en het bestuur ondersteunen in het uitvoeren van het communicatieplan en het verenigingsbeleid. Ben jij of en jij zo iemand? Vraag dan het profiel aan bij Alexia ([email protected]).