1-1.png 2-2.png 3.png 4-4.png 5-5.png 6.png 7.png 8.png
Ledennieuws Maa
30

Familietoernooi 29 mei is vol!

Nieuws afbeelding

❌❌❌ VOL! ❌❌❌
Het Familietoernooi zit vol! Je kunt je nog wel inschrijven voor de reservelijst: [email protected].

Het jaarlijkse familietoernooi staat weer op de agenda, dit jaar op maandag 29 mei organiseren wehet ‘Hockeyheaven Familietoernooi’. Het belooft een mooie dag te worden met hockey, spellen en gezelligheid! Thema van dit jaar is 'Plastic (not so) Fantastic' the green edition.

Het toernooi wordt gespeeld als 'Sevens': dus 7 tegen 7 op een half veld. Stel een team samen van familieleden, buren en/of vrienden: jong en oud, hockey en niet-hockey. Alles kan! Gestreefd wordt naar poule-indelingen op sterkte.

Programma
Inloop vanaf 09:30 uur en de eerste wedstrijden starten om 10:00 uur. Koffie (tot 10:30), Lunch en afsluitende borrelhappen zijn inbegrepen. En we sluiten de dag feestelijk af met een DJ.

Inschrijven
Geef je voor maandag 1 mei op voor het leukste familie- en vriendentoernooi [email protected]. Deelname kost €35,- voor volwassenen, € 25,- voor kinderen (12-18 jaar) en € 20,- voor de jongste kinderen (onder 12).Dit bedrag is inclusief koffie (tot 10:30), lunch, ijsjes en afsluitende borrelhappen met DJ. Voor evt. extra personen kan worden bijgeboekt bij inschrijving.

Deelnemen
Heb je een grote familie of vriendenkring? Maak twee teams! Wel voor elk team apart inschrijven met verschillende namen. Meld het bij de inschrijving, dan houden we daar rekening mee bij de poule-indeling.

Organiseren
Heb je geen hockeytalent maar help je graag mee met het organiseren? Alle extra hulp wordt gewaardeerd ([email protected])

❌❌❌ VOL! ❌❌❌

Agenda

Nog geen agenda punten.