1-1.png 2-2.png 3.png 4-4.png 5-5.png 6.png 7.png 8.png
Nieuws Okt
28

Clubmanager Alexia stopt bij AH&BC

Nieuws afbeelding

Alexia Sifneos vertrekt eind 2022 na zeven jaar als clubmanager van AH&BC 


Gedurende de afgelopen zeven jaar heeft Alexia als clubmanager van AH&BC een actieve en zeer gewaardeerde rol gespeeld binnen onze vereniging onder meer als professioneel partner voor onze top teams, onze sponsoren en externe partners. En dat alles met een enorme inzet en een warm hart voor iedereen die betrokken is bij onze vereniging, zowel  leden, oud-leden, trainers en coaches, medewerkers en vrijwilligers.. Het bestuur betreurt het dat Alexia heeft besloten te stoppen als clubmanager en wenst haar al het beste in de volgend stap in haar leven. We zijn verheugd dat ze tot het einde van het jaar bij ons blijft r om samen met het bestuur te zorgen voor een geordende overdracht.


Alexia hierover:

"Amsterdam en ik hebben elkaar beter gemaakt in de afgelopen zeven jaar. Daar ben ik trots op en ik ben er dankbaar voor. Dankbaar voor de professionele groei die ik hier heb doorgemaakt en ik ben er trots op dat de club vooruitgegaan is: met de traditie van de KMK’s, op- en afbouw van de blaashal door vrijwilligers, organisatie van vier Europese toernooien, teampresentaties en veilingdiners op de mooiste locaties, omgeven door trouwe sponsoren die ons ook in de Corona seizoenen zijn blijven steunen. Onder een groen dak,  strevend naar zero waste en beschreven in onze eigen Glossy.  Het was een plezier om samen te mogen werken met het bestuur en collega’s, alle vrijwilligers, spelers en relaties aan het succes van deze mooie club.”


"Ik geloof in nieuwe dingen ontwikkelen en in beweging blijven. Het is voor mij tijd om daarom weer verder te gaan. De cirkel is hier rond, het is de afgelopen zeven jaar heel snel gegaan en nu ga ik in rust bedenken, waar ik professioneel die beweging weer kan vinden en brengen."


Voorzitter Marc Staal vertelt: "wij zijn Alexia heel erkentelijk voor de enorme bijdrage die ze de afgelopen zeven jaar aan Amsterdam geleverd heeft. Alexia is een echt verenigingsmens met veel liefde voor de club, de leden en alle partners van AH&BC. Ze heeft geweldig gevoel voor relatie management en is daarin van cruciaal belang geweest voor onze samenwerking met sponsoren en de KNHB. Haar creativiteit en organisatie talent heeft ervoor gezorgd dat Amsterdam er operationeel nu beter voorstaat en heeft ons geholpen om de afgelopen jaren een aantal grote evenementen te organiseren; zoals de EHL eerder dit jaar. We gaan haar blijmoedigheid, loyaliteit en vermogen tot verbinding heel erg missen, maar hopen Alexia ook in de toekomst nog vaak op Amsterdam te kunnen verwelkomen…”


In de komende maanden gaat het Bestuur opzoek naar een opvolger.  Op 13 november 2022 tijdens het Super Sunday ontvangst zal Alexia afscheid nemen van de Sponsoren en externe contacten, en tijdens de Kerstborrel op 14 december neemt ze afscheid van onze club. Haar laatste werkdag is 23 december. 


Heb je vragen? Ideeën? Aarzel niet te bellen met de Rene Clumpkens, Secretaris AH&BC (06 2293 2759).