1.png 2.png 3.png 4.png 5.png 6.png 7.png 8.png 9.png
Nieuws Mei
17

Welkom Evert!

Nieuws afbeelding

Het bestuur is blij te kunnen melden dat Evert Tulen sinds deze maand is begonnen op het kantoor van AH&BC als de nieuwe Sport- en Accommodatiebeheerder.

Even voorstellen…
Mijn naam is Evert Tulen, 31 jaar en woon sinds een jaar in Hillegom samen met mijn vriendin en zoontjes van 4 en 1. Ik hockey zelf nog met vrienden bij de Kikkers waar ik in de omgeving ook ben opgegroeid.

Sinds wanneer ben je bij AH&BC begonnen en wat heb je hiervoor gedaan?
Ik ben sinds half april begonnen bij AH&BC. Vanuit mijn achtergrond als hockeyer en keeperstrainer (eigen keepersschool) ben ik altijd actief geweest binnen diverse verenigingen, zoals de Reigers, Rood-Wit, Bloemendaal en in mijn laatste periode van 10 jaar bij ’t Gooische. Daarnaast lange tijd werkzaam geweest in een familie bedrijf waarin machines voor de schoentechniek werden geserviced, gereviseerd en geproduceerd. Eigenlijk vanaf kinds af aan opgegroeid met de technische en (later) de commerciële kant van het bedrijf.

In deze functie bij AH&BC komen alle facetten voor mij mooi bij elkaar en hoop ik met een ieder een mooie bijdrage te kunnen leveren aan AH&BC.

Wat is je eerste indruk van AH&BC?
Ik heb een ontzettende positieve indruk gekregen de afgelopen maand! De agenda liep al aardig vol in de eerste weken met onder andere de EHL en de Play-Offs op het programma, maar hierdoor juist ook weer veel mensen gezien die enorm behulpzaam waren en in zijn voor een gezellig praatje. Dat gaf een goede indruk van het verenigingsleven hier.

Wat zijn de dingen die je het komende jaar graag vanuit je rol bij AH&BC zou willen doen?
De doelstelling is om de accommodatie weer een upgrade te geven en een actieve bijdrage te leveren op het kantoor qua organisatie. Een van de projecten in de aankomende periode is de vervanging van het veld in het Wagener Stadion en Validata veld 4. Deze werkzaamheden zijn inmiddels in volle gang op het terrein. Daarnaast lopen er ook een aantal andere projecten die wellicht na de zomerstop ook zichtbaar zullen zijn op de vereniging.

We gaan er in ieder geval wat moois van maken en AH&BC laten ‘shinen’.