1.png 2.png 3.png 4.png 5.png 6.png 7.png 8.png 9.png
Ledennieuws Nov
10

ALV en clubonderscheidingen (foto's)

Nieuws afbeelding Dinsdagavond vond de eerste Algemene Leden Vergadering van het seizoen 2021-2022 plaats. Voorafgaand aan de ALV kwamen (bijzondere) leden, ouders en betrokkenen samen om in vier categorieën wijn te proeven. Met een stembiljet in de hand konden ze Lots helpen bij de beslissing voor de AH&BC huiswijnen. De uitslag volgt later! 

Nadat de wijnen geproefd en beoordeeld waren, verplaatste het gezelschap zich naar de Wagener Lounge. Daar kon de ALV beginnen. 

Er werd terug gekeken op het vorige seizoen met deze video. Daarnaast werden de toekomst en de financiën van de club besproken.  Er werden clubonderscheidingen (bekers) uitgereikt en er werd afscheid genomen van Quirine Pleyte, bestuurslid Sponsoring, en Klaas Veering, bestuurslid Tophockey. Bedankt voor jullie geweldige inzet voor de club!

En aan alle winnaars: hartelijk gefeliciteerd! De bezoekers van de ALV: bedankt voor jullie betrokkenheid!

Amsterdam heeft er twee nieuwe Leden van Verdienste bij: Billy Bakker en Aletta van Manen. Billy zit al sinds jaar en dag bij de club en heeft een belangrijke rol gespeeld in Heren 1. Aletta begon als manager van Dames 1 en heeft daarna nog meer voor Dames 1 betekend bij het aantrekken van nieuwe speelsters.De Individuele Prestatiebeker ging naar Thomas Immink en de technische commissie bestaand uit: Paul van Praagh, Maartje Scheepstra, Jorick Pruyser en Teun Rohof. Een nieuwe onderscheiding: Het Gouden Horloge werd uitgereikt aan tijdwaarnemer Eric Dix. Hij kon er helaas niet bij zijn, maar heeft de prijs via Robert van Berge Henegouwen ontvangen.

De Bosplanbeker ging naar de Duurzaamheidscommissie. Zij zetten zich al een aantal jaren geweldig in voor de verduurzaming van AH&BC. De Ans Kools - de Boer Beker werd gegeven aan de Categorieleiding met aan het hoofd Janneke Jiskoot. In de coronaperiode hebben zij er telkens voor gezorgd dat er elke week coronacoördinatoren waren. De Taco van den Honert Schaal ging naar het jonge talent Noa Muller (die zelf zeer verbaasd was). Noa is doorgeschoven naar Dames 1 en doet het ontzettend goed. De Van Holkema Bokaal werd uitgereikt aan Lauren Stam. De Dames 1 speelster heeft het ontzettend goed gedaan in het afgelopen seizoen bij zowel Amsterdam als Oranje. De foto's zijn gemaakt door Coen Olde Olthof. Bekijk ze hier allemaal.