1.png 2.png 3.png 4.png 5.png 6.png 7.png 8.png 9.png
Jeugd algemeen Sep
28

SportWays met Noor de Baat

Nieuws afbeelding

Ga je met Noor mee op kamp deze herfstvakantie?

Wil jij in de herfstvakantie werken aan jouw hockeyskills en gloednieuwe tricks leren? Tijdens het hockeykamp van SportWays kun jij drie dagen aan de slag met nieuwe hockeytechnieken, zodat jij na de vakantie staat te schitteren op het veld. Met het bezoek van Noor de Baat weet je zeker dat het gaat lukken!

Noor speelt al sinds haar zestiende bij AH&BC Dames 1. Daarnaast speelt ze ook voor Jong-Oranje Deze fanatieke middenvelder houdt van give-and-go en combineren, het liefst zo snel mogelijk. Afgelopen seizoen nog won ze brons met AH&BC Dames 1 op de Euro Hockey League 2021. Noor de Baat komt één dagdeel van het kamp langs, om samen met jou te werken aan jouw hockeyskills.

Het hockeykamp is van 20 tot en met 22 oktober, voor hockeyers van 5 tot en met 13 jaar oud. Ga je met SportWays en Noor mee het veld op deze herfstvakantie? Meld je dan hier aan!


Hockeykamp in de herfstvakantie  |  20 t/m 22 oktober 2021
♦ Kids, 5 t/m 7 jaar  
|  YoungStars, 7 t/m 9 jaar  |  Juniors, 10 t/m 13 jaar

Meld je hier aan voor het hockeykamp in de herfstvakantie!


15% groepskorting

Ga je met een groep naar het kamp? Meld je dan aan als groep, en krijg 15% korting per persoon! Jouw groep moet uit zes of meer deelnemers bestaan, die allemaal minstens drie hele dagen op kamp gaan. Stuur een mail met de voor- en achternamen van alle deelnemers en naar welke leeftijdscategorie(ën) jullie gaan. Je ontvangt dan van SportWays een kortingscode, zodat jullie je kunnen aanmelden voor het kamp. Let op! Zorg ervoor dat niemand zich aanmeldt voordat je de kortingscode hebt ontvangen. Je kunt namelijk niet meedoen aan de groepskorting als je al aangemeld bent voor het kamp.