1.png 2.png 3.png 4.png 5.png 6.png 7.png 8.png 9.png
Jeugd algemeen Sep
25

BP Legends Kamp

Nieuws afbeelding

Eerste editie BP Legends Kamp!


Trainen met Europees kampioenen en Olympiërs. Dit jaar is het BP Legend Kamp voor het eerst. In de herfstvakantie op 18 & 19 oktober krijg jij de kans om te trainen met dé hockey legendes Billy Bakker en Mirco Pruyser.


Billy Bakker heeft maar liefst 236 interlands gespeeld waarin hij 65 keer heeft gescoord. Deze top aanvallende middenvelder was een belangrijke speler voor het Nederlands elftal en was daarom niet voor niets aanvoerder. Met zijn slopende backhand heeft hij in zijn carrière veel doelpunten gescoord! Met 3 keer goud op het EK en nog meer medailles, is Billy de uitgewezen topper om jou verder te helpen!


Mirco Pruyser is de echte goaltjesgetter. Deze topspits is niet van de bal te krijgen en maakt iedere verdediger gek. In zijn 142 interlands heeft hij maar liefst 80 keer gescoord. Als jij wil weten hoe jij altijd op de goede plek moet staan voor de goal en wil leren om echte spitsengoals te scoren dan kun je tijdens dit kamp terecht bij Mirco. Ook Mirco heeft al 3 keer goud gewonnen op het EK en heeft zich bewezen als een heus scoringsmonster.


Tijdens dit unieke kamp krijg jij de beste tips van de twee hockeylegendes en wie weet word jij de volgende topper in het Nederlands elftal.


Wat kan jij verwachten?


  • Training op jouw niveau

  • Professionele begeleiding

  • 1 centraal thema per training

  • Unieke trainingsmaterialen en oefeningen

  • De beste BP Trainers


Leeftijd

8 t/m 16 jaar


Aanmelden

Check de website: https://bpcollege.nl/event/113