1.png 2.png 3.png 4.png 5.png 6.png 7.png 8.png 9.png
Ledennieuws Sep
10

Start seizoen = start Lustrumjaar!

Nieuws afbeelding
De Lustrumcommissie is al een tijdje achter de schermen bezig om van dit Lustrumjaar een fantastisch feestjaar te gaan maken. 

De feestelijke aftrap zal op onze verjaardag op 28 januari zijn met een borrel op de club voor alle leden. Daarna volgen activiteiten voor iedereen; de bekende pubquiz, kampen voor de C en D jeugd, een superfeest voor de A/B jeugd, spelletjesdagen voor de jongste jeugd, voor de volwassenen en ouders van de jeugd een fantastisch feest op 25 juni, een golftoernooi in het Amsterdamse Bos en in het najaar nog een Dames- en Herendiner én een Oktoberfest! 

We zullen jullie gedurende het jaar op de hoogte houden, maar eerst zullen jullie ons en onze Lustrum Angels zien op de Super Sunday’s die dit jaar ook een feestelijk tintje zullen krijgen. We hebben daar fantastische prijzen te verloten. Het Lustrumthema is ‘All-In’ en met die gedachte kan iedereen ons helpen om er een feestelijk jaar van te maken.

Wil je helpen of heb je een goed idee? Laat het dan weten op [email protected], ook als je een mooie prijs wilt aanbieden voor de loterij ben je van harte welkom! 


All - In; de Lustrumcommissie,

Sabine Lodewijks - Huiskes , Nanne Visser 't Hooft, Frederique Bom, Jan Willem Bredius, Maartje Flamman, Daan Smiers en Evi Buskermolen