1-1.png 2-2.png 3.png 4-4.png 5-5.png 6.png 7.png 8.png
Jeugd algemeen Aug
31

Bosuitwisseling 4 sep - update

Nieuws afbeelding

Om het nieuwe seizoen in te luiden starten we op zaterdag 4 september met de traditionele Bosuitwisseling tussen Amsterdam Hurley en Pinoké. Een mooi moment om een wedstrijd te spelen voordat de competitie (voor de meeste teams) echt van  start gaat op 11 september.


Alle wedstrijden zijn terug te vinden in het wedstrijd schema gepubliceerd in de bijlage. Let op de wedstrijden worden niet zichtbaar in de App. Kijk dus goed op het schema om te zien op welk veld en bij welke club er wordt gespeeld.
Alle teams (met uitzondering van enkele eerste en tweede teams) spelen een oefenwedstrijd. Sommige teams spelen een drieluik. De precieze tijden voor in het schema weergegeven.

 

Bij de drieluiken:

·       Elftallen duurt een wedstrijd 2 x 17,5 min (2 min rust). 5 min tussen de volgende wedstrijd.

·       8-tallen duurt een wedstrijd 2 x 30 minuten (zonder rust) met 10 minuten tussen de wedstrijden

·       6-tallen duurt een wedstrijd 1 x 25 minuten (zonder rust).10 minuten tussen de wedstrijden.

·       F-jes duurt een wedstrijd 1 x 15 minuten (zonder rust). 5 minuten tussen de wedstrijden

 

Voor de wedstrijden die niet in een drieluik vallen, gelden de normale speeltijden (met rust).

·       Elftallen 4 x 17,5 min (2min rust na 1e en 3e kwart, 5min rust na 2e kwart)

·       8-tallen 2 x 30 min (5 min rust)

·       6-tallen 2 x 25 min (5 min rust)

·       3-tallen 2 x 15 min (5 min rust)

 

Alle teams nemen een eigen bal, eigen scheidsrechter of spelleider mee!

 

Zorg ervoor dat de wedstrijden op tijd beginnen en niet uitlopen, zodat het programma goed doorloopt en geen vertraging optreedt. Het spelen in 4 kwarten kan makkelijk leiden tot vertraging en juist  daarom is het belangrijk dat scheidsrechters en coaches/begeleiders toezien op de maximale duur van de rust tussen de kwarten.

 

Op alle clubs gelden nog steeds corona maatregelen om aan de richtlijnen van het RIVM te voldoen. Kijk voordat je naar een van de clubs gaat goed op de site van de club wat de regels van de club zijn, bijvoorbeeld m.b.t. toegang clubhuis, 1,5  meter afstand houden of gebruik van kleedkamers. Deze regels kunnen per club verschillen.

Let op, afhankelijk van de ontwikkeling van het virus kunnen de maatregelen op de clubs in de komende periode nog worden aangepast. Zorg dus dat je op de hoogte bent van de meest recente informatie.

 

Er zal een wedstrijdtafel bezetting zijn op alle clubs om waar nodig assistentie te bieden.

 

Dit jaar zullen we de Bosuitwisseling extra feestelijk maken met muziek, een hapje & drankje, veel publiek en mooie hockeywedstrijden. Dus kom vooral naar de clubs en geniet van de start van een mooi seizoen.

 

Wij wensen jullie heel veel plezier en hopen jullie allen te zien op 4 september as.Bijlage