1-1.png 2-2.png 3.png 4-4.png 5-5.png 6.png 7.png 8.png
Nieuws Jun
24

Meer betrokken raken bij AH&BC?

Nieuws afbeelding Samen maken we Amsterdam. Door leden, ouders, vrijwilligers en andere betrokkenen die zich inzetten op allerlei vlakken. Dat is niet alleen heel fijn voor de club, maar ook nog eens hartstikke gezellig en leuk voor jezelf! 

Vind je het leuk om meer betrokken te zijn? Denk er dan eens over na om onderdeel te worden van een commissie. Met meer dan 20 commissies zit er vast wel iets voor je bij! 

De volgende commissies zoeken specifiek mensen, maar vind je een andere commissie geschikter? Stuur in beide gevallen een mailtje naar [email protected]

  • Communicatie commissie: 
Vind je het leuk om interviews te doen, artikelen te schrijven voor op de website, LinkedIn bij te houden, foto’s te maken of communicatie plannen op te stellen voor commissies. Geef je dan op!
  • Fanshop commissie:
Ben je goed met cijfers en wil je graag meer betrokken zijn bij de Fanshop? Neem dan contact op en help achter de schermen.
  • Elftalcommissie senioren:

Voor de Senioren afdeling van AH&BC zijn we op zoek naar enthousiaste (liefst bij senioren hockeyende) leden voor het vormen van een nieuwe elftal commissie.


De elftalcommissie zal zich voornamelijk bezig houden met de indelingen van de (jong) senioren teams. Een klus die voornamelijk aan het einde van het seizoen en begin nieuwe seizoen wat tijd en energie vraagt. Help nieuwe leden een team vinden. Daarnaast houd je contact met aanvoerders over het (ver)plaatsen, aannemen en afstoten van teamgenoten. Je wordt de spil in het senioren ledenbestand. 

 

  • Duurzaamheidscommissie: 

 

Deze commissie wil volgend jaar een ambitieus plan uitrollen om duurzaamheid nog belangrijker te maken binnen de club en is op zoek naar een aantal mensen die willen helpen events op te zetten en uit te rollen en/of om veranderingen door te voeren.

De commissie zoekt:

- mensen die goede ideeën hebben op het gebied van duurzaamheid en willen helpen dit op de club in te voeren - als lid van de commissie of tijdelijk voor een bepaald aspect

- mensen die mee willen helpen events op te zetten en uit te rollen - als lid van de commissie of tijdelijk voor 1 thema of 1 event

- mensen die incidenteel willen helpen bij events 

Gerelateerde nieuwsberichten

Agenda

Nog geen agenda punten.