f
1.header.png 2.header.png 3.header.png 4.header.png 5.header.png 6.header.png 7-.jpg 7.header.png 8-.jpg
Ledennieuws Mei
21

4-13 juni EK in Wagener stadion

Nieuws afbeelding

Binnenkort wordt ons schitterende complex weer het uithangbord voor een groots Sportevenement, het EK Hockey mannen en vrouwen. Amsterdam en met name het Wagener Stadion, zijn wel vaker host voor deze grote toernooien en alle ogen van hockey minnend Europa staan weer gericht op ons complex en daar zijn we trots op!

 

De sterkste landen van Europa gaan strijden om de titel. Hoe graag hadden we hier allemaal bij willen zijn, live vanaf de tribune! Helaas zijn volle stadions nog niet mogelijk, maar de organisatie is al druk bezig met de voorbereidingen alsof er, zei het kleine aantallen, toeschouwers aanwezig zullen zijn.

 

Dit heeft ook invloed op het gebruik en bezetting van ons complex uiteraard, zeker nu we nog steeds met Corona beperkingen en - regels te maken hebben. Samen met de KNHB en alle deelnemende landen zullen we het complex en de velden gedurende die periode delen.

 

Wij zijn verheugd dat we een mogelijkheid hebben gevonden voor onze leden om toch te kunnen blijven hockeyen, deels op eigen velden. Gedurende het EK kunnen wij gebruik maken van 3 velden van (het oude) Xenios complex. De jeugd zal de trainingen tijdelijk verplaatsen naar het complex van Xenios aan de Ringvaartdijk 21. Er is een aangepast trainingsschema voor de senioren. Een deel zal na 20.00 uur op AH&BC trainen, maar de volgende teams zullen uitwijken naar de Ringvaartdijk 21.

  • Dinsdag van 20.30 - 22.00 uur: D3 en DvC/11
  • Woensdag van 20.30 - 22.00 uur: DvA, vB en veteranen
  • Donderdag van 20.30 - 22.00 uur: H2, H3, HvB en HvC 
  • Alle oefenwedstrijden in het weekend en zondag trainingen

Zo kunnen we allemaal blijven trainen en onze oefenwedstrijden blijven spelen, totdat we eindelijk, hopelijk snel, weer terug kunnen naar "normaal”….
Vanaf 21 mei wordt de toegang tot ons complex voor onze leden verplaatst naar het tennislaantje en wij verzoeken iedereen zoveel mogelijk per fiets te komen, omdat een groot deel van de parkeerplaatsen afgesloten zijn.


 


Uiteraard zullen wij alle juiste informatie en details rondom het EK via de gebruikelijke kanalen communiceren. Hou ook de site goed in de gaten!

 

Tenslotte wensen wij onze Oranje Dames en Heren uiteraard veel succes tijdens dit EK.