f
1.header.png 2.header.png 3.header.png 4.header.png 5.header.png 6.header.png 7-.jpg 7.header.png 8-.jpg
Multimedia Feb
18

Livestreams Hoofdklasse wedstrijden

Nieuws afbeelding

Dit weekend zal de Hoofdklasse weer spelen. Deze wedstrijden zijn soms live te zien op televisie en in de andere gevallen via livestreams. 

Eyecons Hockey en 360SI hebben de afgelopen weken veel werk verricht om verbeteringen door te voeren m.b.t. de livestreams. Toch kan het zijn dat er zich af en toe problemen voordoen.

Zo ondervond JW Player, de speler van de livestreams, op zondag 7 februari een DDOS aanval. Hierdoor was JW Player wereldwijd niet in staat om livestreams te leveren aan haar klanten. Ondertussen werden er een drietal Hoofdklasse Hockey wedstrijden gespeeld, die dus niet uitgezonden konden worden.

Ondanks de 99,9% uptime garantie van onze video leverancier heeft Eyecons een back-up scenario uitgewerkt om in het geval van technische issues bij onze leveranciers de hockeyfans altijd te kunnen voorzien van de livestreams. Dit scenario werkt als volgt:

  • Bij een storing van een technische leverancier van Eyecons verschijnt er waarschuwingsmelding op Eyecons.com en in de livestreams.
  • In deze melding zal Eyecons verwijzen naar een pagina waarop zij, in de vorm van een blog, iedereen op de hoogte kan brengen van de laatste status.
  • Dit stelt Eyecons in staat om per direct de gewenste (achtergrond)informatie te delen met de clubs en fans, waaronder de verwijzing naar de backup pagina waar alle livestreams getoond zullen worden.

 

De kwaliteit en betrouwbaarheid van de livestreams worden dus steeds beter. We hopen dat jullie genieten van de wedstrijden die online te zien zijn, maar hopen dat dit over niet al te lange tijd ook weer gewoon in het Wagener stadion kan.