1.png 2.png 3.png 4.png 5.png 6.png 7.png 8.png 9.png
Heren 1 Dec
23

Laatste seizoen Santi Freixa

Nieuws afbeelding

Santi Freixa zal aan het eind van dit seizoen stoppen als coach van Amsterdam Heren 1. Na twee uitdagende seizoenen, deels verstoord door Covid-19, wordt het aflopende contract niet verlengd.


In het seizoen 2019-2020 is Santi als coach bij AH&BC gestart, na een jarenlange carrière als speler van Heren 1, ervaring als coach bij Kampong Dames 1 en als assistent naast Alyson Annan bij de Oranje Dames. 


Bij het aantreden van Santi waren belangrijke doelstellingen om de verjonging en versterking van Amsterdam Heren 1 verder gestalte te geven en mee te draaien in de top van de Hoofdklasse. Door veel nieuwe, jonge en getalenteerde spelers in de groep op te nemen heeft Santi een mooie stempel kunnen drukken. Tegelijkertijd zijn de gewenste resultaten vooralsnog uitgebleven. Na dit seizoen zal er met een andere aanpak verder gebouwd worden aan het team om langdurig in de top mee te hockeyen.


Wij zijn Santi dankbaar voor zijn bijdrage aan de club en waarderen zijn enorme inzet, betrokkenheid en professionaliteit. Voor nu kijken we er naar uit dat er weer gespeeld kan gaan worden en om samen met Santi en het team het huidige seizoen succesvol af te ronden.