1.header.png 2.header.png 3.header.png 4.header.png 5.header.png 6.header.png 7-.jpg 7.header.png 8-.jpg
Nieuws Okt
26

De Pro League gaat van start

Nieuws afbeelding

Eindelijk kunnen we weer genieten van Oranje. De eerste wedstrijden voor de Pro League van het seizoen 20-21 (vervolg op vorig seizoen) worden dinsdag 27 oktober en donderdag 29 oktober gespeeld, in het Wagener Stadion. De dames spelen beide dagen om 16.25 uur en de heren, ook beide dagen, om 18.55 uur. 

! De spelers leven in een bubbel en publiek is nog steeds niet toegestaan. We willen daarom iedereen vragen om na de trainingen direct naar huis te gaan en niet te blijven hangen rond of kijken in het Wagener stadion !

Helaas kunnen we de wedstrijd dus niet volgen in het Wagener Stadion, maar gelukkig kan het wel thuis vanaf de bank. De wedstrijden zijn voor Ziggo gebruikers gratis te zien via Ziggo sport. Heb je geen Ziggo? Voor €3,99 kun je de 2 wedstrijden van oranje die dag kijken via Pay per View.

Deze spelers en speelsters van Amsterdam doen mee.

Aanvoerder van AH&BC Dames 1 en Oranje, Eva de Goede, zei vorige week het volgdende: "Het is precies 255 dagen geleden dat Oranje een internationale wedstrijd heeft gespeeld. ‘Het is heel gek. Ik heb niet het gevoel dat we volgende week internationale wedstrijden gaan spelen. Helemaal niet zelfs. We zaten vorige week nog middenin de Hoofdklasse, toen we daar abrupt uit werden gezogen. De laatste keer dat we bij Oranje met elkaar hebben samengespeeld, is maanden geleden. Het gevoel komt vast wel bij me terug. Zeker als we zondag met z’n allen de bubbel in gaan. Maar momenteel heb ik het nog niet".

Billy Bakker, ook captain van Oranje en AH&BC Heren 1 vertelt: ‘We willen een mooie reeks van overwinningen neerzetten richting de Spelen in Tokio. Al met al heeft iedereen er heel veel zin in komende dinsdag, maar we gaan nu eerst de bubbel in.