1.header.png 2.header.png 3.header.png 4.header.png 5.header.png 6.header.png 7-.jpg 7.header.png 8-.jpg
Jeugd algemeen Okt
23

Informatieavond categorieleiding

Nieuws afbeelding
Afgelopen donderdagavond hebben we een zoominformatieavond georganiseerd voor de categorieleiding. Dit was om ze te informeren over de stand van zaken, de plannen voor de Jeugd en de huidige situatie ten aanzien van de competitie. 

We vinden het uiteraard jammer dat we een dergelijke avond niet plenair kunnen houden met een drankje en een hapje, maar het was wat ons betreft desalniettemin een succes. Iedereen was aanwezig. Thema’s als invloed van Corona op het hockey, beslissingen t.a.v. zaalhockey en midwintercompetitie zijn besproken. 

We hebben benadrukt dat we als club, ondanks Corona, het belangrijk vinden om hockey te blijven faciliteren. En Thomas heeft voor de jeugd het plan voor onderlinge competitie voor de komende weken gedeeld.Tevens hebben we de elementen van de vernieuwde organisatiestructuur, jeugdbeleid en aandacht voor kwaliteit besproken. Ondanks Corona staan er al veel plannen op de rit, met als belangrijkste aandachtspunt de kwaliteit van de trainingen. 

We willen graag de ouderleden en jeugdleden ook snel betrekken en informeren over de plannen die wij dit jaar willen uitrollen. We danken de dames van de categorieleiding voor hun betrokkenheid en goede feedback!