1.header.png 2.header.png 3.header.png 4.header.png 5.header.png 6.header.png 7-.jpg 7.header.png 8-.jpg
Ledennieuws Nov
15

Digitale ALV op 17 nov

Nieuws afbeelding
Beste leden,

De ALV stond gepland voor volgend week dinsdag op 3 november. Het bestuur heeft besloten om de ALV met 2 weken uit te stellen tot dinsdag 17 november om 20:00, om meer tijd te nemen voor de inhoudelijke voorbereidingen. Als je al aangemeld bent voor de ALV op 3 november, hoef je dat niet een 2e keer te doen. Wil je mee komen praten op 17 november? Geef je op via deze link. We danken jullie voor je begrip in dit uitstel.

Met vriendelijke groeten,
Het Bestuur

We nodigen onze leden, Ereleden, Leden van Verdienste en andere betrokkenen van AH&BC van harte uit voor de jaarlijkse Algemene Leden vergadering op dinsdag 3 november om 20.00 uur. Let op: deze ALV is volledig digitaal. Om dit reden worden de feestelijkheden zoals de clubonderscheidingen op een later moment in het seizoen uitgereikt.

De ALV is het moment waarop we (online) bij elkaar komen om terug te blikken op het afgelopen seizoen en een blik vooruit te werpen op het nieuwe seizoen. Hét moment om op te spreken als je iets wil aankaarten of mee wil praten over de club. Het volgende wordt besproken:
  • Agendapunten die iedereen aan gaan (zie bijlage).
  • Een leuke video met hoogtepunten van afgelopen seizoen.
  • Wat de focuspunten van het Bestuur zijn voor het komende seizoen.
  • De mogelijkheid om vragen over alles te stellen aan het Bestuur. 

Bijlage