1.header.png 2.header.png 3.header.png 4.header.png 5.header.png 6.header.png 7-.jpg 7.header.png 8-.jpg
Ledennieuws Okt
4

Even voorstellen: Valerie Smit

Nieuws afbeelding

Beste leden, 


Op 12 november a.s. zal ik in de ALV door het bestuur worden voorgedragen als opvolger van Machteld voor de functie van bestuurslid Jeugd.

Mijn naam is Valerie Smit en ik heb veel zin om de komende jaren mee te mogen werken aan het beleid van onze club en hoop Machteld haar werk goed te kunnen voortzetten.

Sinds 1989 ben ik betrokken bij de Amsterdamse Hockey & Bandy Club. Eerst spelend in een studententeam en de afgelopen 15 jaar als ouder van mijn hockeyende kinderen. Net als voor veel hockeyfamilies uit Amsterdam en omstreken, speelt de club ook voor mij een belangrijke rol in het gezinsleven. (Ik ben getrouwd met Otto Jan Staleman, en heb drie kinderen Maxime (20), Bas (18) en Lois (17) Staleman. Lois speelt momenteel nog in de jeugd van Amsterdam).

Als ouder langs de lijn heb ik het altijd heel gezellig gevonden om mijn zaterdagen op de club door te brengen. Daarbij vond ik het erg leuk en leerzaam om de teams van de kinderen te coachen en zo onderdeel van het wel en wee van het team te zijn.
De laatste drie jaar heb ik deel uitgemaakt van de zaalhockeycommissie van onze club en zo ook een klein beetje in haar organisatie mogen meekijken.

In het werkzame leven ben ik 2-3 dagen per week actief als directeur van een single family office, waarbij mijn verantwoordelijkheden en taken met name strategisch/financieel van aard zijn. In mijn voorgaande functies heb ik in een middelgrote organisatie relevante ervaring opgedaan op HR- gebied en algemene directievoering. Daarbij heb ik een aantal bestuursfuncties gedaan in non- profit organisaties (de lagere school van de kinderen en liefdadigheidsstichtingen).

Ik heb een open en positieve kijk op het leven en houd ervan om mensen te helpen het beste uit zichzelf te halen. Ik zie ernaar uit jullie persoonlijk te ontmoeten en wil jullie vragen mij vooral aan te schieten als je een vraag of opmerking hebt.