1-1.png 2-2.png 3.png 4-4.png 5-5.png 6.png 7.png 8.png
Ledennieuws Apr
29

Ticketverkoop play-offs D1 en H1

Nieuws afbeelding

Dames 1 en Heren 1 van AH&BC hebben zich geplaatst voor de play-off wedstrijden van de Hoofdklasse competitie. Een geweldige prestatie waar wij als club uiteraard heel trots op zijn! Wij nodigen je uit om dit op 5 mei mee te vieren door ze te supporten bij de prachtige wedstrijden van de play-offs. Je kan beide wedstrijden komen kijken in het mooiste hockeystadion van Nederland, het Wagener Stadion.

Programma

12:15 uur   AH&BC Dames 1 tegen Oranje-Rood
15:30 uur   AH&BC Heren 1 tegen Bloemendaal

Tickets

Er zijn voor deze wedstrijden 4 soorten kaarten beschikbaar:

  • VIP kaarten @ € 75,- Ontvangst in de lounge van het Wagener stadion, lunch, voorafgaand aan beide wedstrijden verzorgen de bondscoaches van de Nederlandse Dames en Heren teams een inleiding en na afloop van de wedstrijden een meet & greet met enkele spelers. Er is hiervoor een beperkt aantal tickets beschikbaar.
  • Kaarten voor de hoofdtribune (overdekt) @ € 12,50
  • Kaarten voor de noordzijde en beide korte zijden @ € 7,50
  • Jeugdspelers van Amsterdam kunnen de wedstrijden gratis bezoeken mits zij in hun (Adidas) Amsterdam tenue verschijnen. Je moet wel in het bezit zijn van een ticket. Het geeft recht op een zitplaats in het AH&BC sfeervak op de korte zijde aan de westkant. Kies hiervoor het gratis ticket.

De prijzen zijn inclusief service kosten.

Donatie ticket

We willen je graag in de gelegenheid stellen om je waardering voor het prachtige seizoen en het plezier dat we aan zowel het Dames als het Heren team alsook aan de vele jeugd- en andere seniorenteams hebben beleefd om te zetten in een extra bijdrage aan de club. Een bijdrage die wij zullen besteden aan de ondersteuning van beide teams en de faciliteiten ten behoeve van de jeugd op AH&BC. Kies hiervoor het Donatie ticket in combinatie met één van de eerder genoemde tickets. Dit kan ook als je een gratis ticket gekozen hebt! 

KAARTEN VOOR 5 MEI ZIJN ONLINE TE VERKRIJGEN VIA: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-play-offs-hoofdklasse-hockey-2018-45260185433


De tweede wedstrijd op zondag 6 mei vindt plaats bij Bloemendaal om 15:30 uur. Als een derde beslissende wedstrijd nodig is, vindt die plaats op donderdag 10 mei ook op ‘t Kopje om 12:15 uur.

De toegang tot het terrein van HC Bloemendaal bedraagt €10 voor volwassenen en €5 voor de jeugd tot en met 18 jaar en leden van Zomerzorg. Kaarten zijn online te verkrijgen via: https://www.eventbrite.nl/o/hc-bloemendaal-16501510621.

Bij voldoende beschikbaarheid zijn kaarten ook op de dag van de wedstrijd te koop bij de ingang van het terrein. Dan zijn de prijzen €15 voor volwassenen en €10 voor kinderen tot en met 18 jaar en Zomerzorgleden.

Gezien de te verwachte drukte wordt een ieder gevraagd zoveel mogelijk met de fiets of het openbaar vervoer te komen. Er kan geparkeerd worden op het veld naast de hockeyclub of bij parkeerplaatsen in de omgeving.

Forza Amsterdam !