1-.jpg 2-.jpg 3-.jpg 4-.jpg 5-.jpg 6-.jpg 7-.jpg 8-.jpg
Ledennieuws Apr
18

Vrijwilligers play-offs

Nieuws afbeelding
Zoals inmiddels bekend hebben D1 en H1 zich geplaatst voor de play-offs van de Hoofdklasse competitie. Een geweldige prestatie waar wij als club uiteraard heel trots op zijn. 
De Dames hebben de 1e halve finale gewonnen tegen Oranje-Rood en spelen zaterdag 5 mei THUIS tegen Oranje-Rood. De Heren spelen zaterdag 5 mei THUIS tegen Bloemendaal. 
Achter de schermen wordt hard gewerkt om de play-offs ook dit jaar weer tot een succes te maken. De wedstrijden trekken immers veel (meer) publiek en er moeten allerlei extra’s geregeld worden om er iedere wedstrijd een mooi, veilig en groots spektakel van te maken.

Voor de verschillende play-off data doen we een beroep op de hulp van jullie als leden, want deze evenementen kunnen niet draaien zonder vrijwilligers. Kaartverkoop, scannen, suppoosten, verkeersregelaars, fanshop, ontvangst……., we hebben heel erg veel hulp nodig! 

Wil jij deel uitmaken van het "Play-off-vrijwilligersteam 2018”? Stuur vandaag nog een email naar [email protected]o.v.v. naam, contactgegevens en de data dat je beschikbaar bent!

De (mogelijke) data zijn als volgt:
Zaterdag 5 mei:  D1 - Oranje-Rood
                           H1 - Bloemendaal
Zondag 6 mei 
Zaterdag 12 mei
Zondag 13 mei
Zaterdag 19 mei
Zondag 20 mei

We verheugen ons enorm op de play-offs en hopen dan ook dat we er met veel enthousiaste vrijwilligers een groot succes van kunnen maken!

Forza Amsterdam!