1-.jpg 2-.jpg 3-.jpg 4-.jpg 5-.jpg 6-.jpg 7-.jpg 8-.jpg
Ledennieuws Feb
5

MB1 tweede van Nederland!

Nieuws afbeelding
Na een prachtige poulefase vorige week in Arnhem, stond afgelopen weekend de finale van het Landskampioenschap zaalhockey op het programma voor de speelsters en begeleiding van MB1. Gedurende de week hebben zij zich optimaal voorbereid, is er nog getraind en geoefend en kwam zelfs zaalinternational en Dames 1 speelster Felice Albers nog even langs voor de laatste tips & tricks. MB1 was er klaar voor! 

Door familie van de speelsters was een geweldig motivatiefilmpje in elkaar gezet, wat voorafgaand aan de wedstrijd getoond werd. Hierdoor brak de spanning een beetje en had het team enorm veel zin om te spelen. Na een spectaculaire line-up, met muziek, spotlights en vlaggendrager Liz, was om 09.30 het startsein in Topsportcentrum Rotterdam. 

Al in de eerste minuut wist MB1 te scoren, door een mooie actie van Melanie en goal van Mare. Een spannende wedstrijd volgde, maar helaas was Kampong uiteindelijk net iets sterker en werd de finale met 6-3 verloren. 

Lieve speelsters en begeleiding van MB1, jullie hebben zilver GEWONNEN! Tweede van Nederland, een prestatie om bijzonder trots op te zijn.