1-.jpg 2-.jpg 3-.jpg 4-.jpg 5-.jpg 6-.jpg 7-.jpg 8-.jpg
Ledennieuws Nov
9

Week van Respect

Nieuws afbeelding

In het kader van de Week van Respect krijgen onze 2e jaars E-teams op vrijdag 10 november een bijzondere training onder leiding van onze spelers en internationals Valentin Verga, Mirco Pruyser, Maria Verschoor en Teun Rohof. 


Aan het eind van de training starten alle teams samen een Respectzone waar ze de rest van het seizoen invulling aan kunnen geven met hun teamgenoten, trainers en coaches. 


Deze bijzondere training is ook het Jeugdjournaal niet onopgemerkt gebleven. Daarom hebben ze aangekondigd bij de training aanwezig te zijn om te filmen. Het item wordt aanstaande zaterdag uitgezonden. 


Respect is de basis voor een fijne sportomgeving, sportiviteit en respect horen bij elkaar! Daarom steunen de KNHB en wij als AH&BC ‘de Week van Respect’ die van 6 t/m 12 november wordt gehouden met daaraan de gekoppelde CHALLENGE om 1000 RESPECTZONES te starten. 


‘De respectzone’ is een plek waarmee je als speler, team en vereniging aangeeft dat je ‘Sportiviteit & Respect’ belangrijk vindt, dat iedereen op jouw club zichzelf mag zijn en dat je wordt geaccepteerd zoals je bent. 


We roepen alle spelers, trainers, coaches en begeleiders op om samen met hun team een Respectzone te starten én van de hele club een Respectzone te maken. Doen jullie mee? 


Kijk voor meer informatie op: www.weekvanrespect.nl/sport