1.header.png 2.header.png 3.header.png 4.header.png 5.header.png 6.header.png 7-.jpg 7.header.png 8-.jpg


Jeugd algemeen
Dec
3

SportWays Winterclinic

Brrr... het is nu toch echt winter aan het worden. Normaal gesproken verhuizen we rondom deze tijd naar de warme zaal, maar dat zit er nu even niet in. Om in de kerstvakantie toch te kunnen blijven hockeyen, organiseert SportWays een Winterclinic bij ons op de club. Echte hockeybikkels die niet vies zijn van een beetje kou, kunnen tijdens de Winterclinic naar hartelust hockeyen. 
J...

LG-Hockey
Dec
2

Nominatie Amsterdamse Pluim LG

Een aantal weken geleden ontvingen wij het leuke nieuws dat LG-hockey op AH&BC, onder leiding van Paul van Praagh, genomineerd was voor de Amsterdamse Pluim. Een initiatief wat het belangrijk vindt om clubs en verenigingen in het zonnetje te zetten die zich inzetten voor mensen met een beperking. 
Normaal gesproken wordt deze prijs jaarlijks uitgereikt tijdens het Topsport Gala...

In de Media
Nov
30

Clubmanager Alexia over corona

Via Topsport Amsterdam: In deze coronatijd is het voor veel sportverenigingen moeilijk om het verenigingsleven door te laten gaan. Doordat er niet gesport mag worden met te veel mensen en veel accommodaties gesloten zijn, is het lastig om contact met de achterban te houden. Hoe komen de Amsterdams Talent verenigingen deze tijd door? We maken een rondje langs de velden om te kijken hoe deze Amste...

Nieuws
Nov
27

Ontmoet Mirella: nieuw lid S&R

Hockey is leuk! En dat moet ook zo blijven. Sportiviteit en respect is belangrijk, daarom is de S&R commissie het leven in geroepen. We introduceren Mirelle Feeke, nieuw lid van de S&R commissie. Welkom!
Mirella Feeke: "In mijn studententijd werd ik lid bij AH&BC. Toen hadden we nog het oude clubhuis. We hebben daar heel wat mooie TD’s georganiseerd toen ik in de derde he...

Nieuws
Nov
27

De Heinekenhelft: nieuwe spellen

Heb je de campagne van Heineken al gezien?
Net als Heineken: missen we de boxen en de groepsknuffels na een doelpunt en het handjes schudden voor de wedstrijd.  Er is misschien geen hockey en derde helft op de club, maar waarom zou je thuis geen derde helft doen? Online? De Heinekenhelft. Borrelen, spelletjes, gezelligheid en dat is natuurlijk ook teambuild...

Senioren
Nov
26

Stapje voor stapje...

...Kunnen naast de junioren ook de 18+ ers weer voorzichtig het (trainings)veld op. Het is nog even behelpen met 4 spelers per kwart veld, maar we mogen weer wennen aan het kunstgras, opsnuiven van de buitenlucht en bijkletsen met teamgenoten.
Afgelopen week zijn de eerste teams weer opgestart en we zullen dit jaar doorgaan tot aan de kerstvakantie. Met 4 spelers op een kwart veld is...

Jeugd algemeen
Nov
25

Nieuw trainingsschema jeugd

Kijk de bijlage voor het nieuwe trainingsschema voor de jeugd. Het schema gaat in op 30 november. Dit schema loopt tot de voorjaarsvakantie.
In de kerst vakantie, 20 december tot en met 3 januari, is er geen training! 


...

Nieuws
Nov
24

Kom stage lopen bij AH&BC!

We zijn vanaf januari 2021 op zoek naar een nieuwe stagiair die fulltime komt helpen bij de interne en externe communicatie van AH&BC. 
Ben jij bezig met een studie communicatie, marketing of design en geïnteresseerd in een sportief werkveld? Dan is dit wat voor jou! Je zal onder andere verantwoordelijk zijn voor het bedenken, maken en analyseren van campagnes en social media p...

klik hier voor het wedstrijdschema
 
Corona
Dec
1

Update corona maatregelen 1 dec

Update mondkapjesplicht: 
Vanaf 1 december geldt voor publieke ruimtes een mondkapjesplicht. Clubgebouwen worden niet beschouwd als publieke binnen ruimtes en je hoeft dus niet verplicht een mondkapje op als je je trainingsspullen pakt of naar de toilet gaat in ons clubhuis. Buiten op ons complex geldt ook geen plicht. 


Afgelopen week is aangekondigd dat de ...

Nieuws
Nov
24

Nieuwkomers en verlaters Tuchtcie

De tuchtcommissie... wat is dat dan? Ondanks wat de naam doet vermoeden, is lid zijn van de tuchtcommissie heel leuk. Deze commissie roept elke jeugdige speler of speelster (of soms zelfs een coach!) op die tijdens een wedstrijd een gele verbale of rode kaart heeft gekregen. Ook kinderen die niet zijn komen opdagen op het scheidsrechtersexamen moeten komen. 
Wist je dat de Tuchtcie...

Sponsoring
Nov
24

Proefles bij Mom in Balance

Goed nieuws als je een vrouw of (aanstaande) moeder bent. Mom in Balance blijft nog 2 jaar sponsor bij AH&BC en dat vieren we met een gratis proefles voor jou! 
De missie van Mom in Balance is om met een netwerk van positieve vrouwen zoveel mogelijk (aanstaande) moeders te helpen aan een sterke, energieke basis. Als je fysiek en mentaal goed in je vel zit, is het makkelijker om...

Nieuws
Nov
23

Kom digitaal kerstborrelen...

Ben of word je vrijwilliger? Doe dan op woensdag 9 december om 20.00 uur mee met de digitale kersborrel en leuke activiteit! Het duurt ongeveer een uur en wie mee doet krijgt een lekkere verrassing om de borrel te doen slagen. 
Meld je hier aan! ...

In de Media
Nov
23

Win Sporter van Amsterdam

Dit jaar heeft iedere Amsterdammer op maandag 14 december de unieke kans om mee te dingen naar de titel Sportman, Sportvrouw, Sportploeg, Coach of Talent van Amsterdam. Ook als je geen Amsterdammer bent kan je gewoon meedoen. Tijdens het online Sportgala van Amsterdam wordt de Amsterdamse SportQuiz gespeeld. Alle Amsterdammers kunnen hieraan meedoen en eeuwige sp...

Jeugd DEF
Nov
18

BP Midwinter Clinic op 21 dec

Volgende maand is het zover. De eerste BP Midwinter Clinic op Amsterdam. Thijs van Dam, speler van Rotterdam H! en het Nederlands elftal is er de hele clinic bij. Hij zal jullie voorzien van de beste tips om goed de tweede seizoenshelft in te gaan. Er zal van 10:00 tot 11:30 anderhalf uur lang kei hard getraind worden.
Meld je dus snel aan voor de clinic op maandag 21 december via de ...

Clubinfo
Nov
14

Renovatie fietspaden in het Bos

Vanaf 17 november 2020  zullen er werkzaamheden plaatsvinden aan de fietspaden in het Amsterdamse Bos. In de laatste fase van de renovatie zal er aan het 'tennislaantje' gewerkt worden. Hierdoor zal je wellicht wat hinder ondervinden op weg van en naar de club, die gewoon bereikbaar blijft. 
De asfaltpaden worden verwijderd en verbreed, zodat er meer ruimte is voor fietsers en...