1-1.png 2-2.png 3.png 4-4.png 5-5.png 6.png 7.png 8.png

Sponsormogelijkheden

Als sponsor van AH&BC verbindt u zich met een van de grootste en succesvolste hockeyclubs van het land. De club telt 2300 leden en veroverde in haar 122 jarig bestaan verreweg de meeste landstitels. Zowel de heren als de dames doen jaarlijks mee in de top van het allerhoogste podium. Dat maakt Amsterdam uniek in de nationale hockeywereld.

AH&BC onderscheidt zich niet alleen door de prestaties van de eerste teams, ook in de breedte presteert de club uitstekend. Wekelijks trainen en spelen 1100 senioren en 1200 jeugdleden op de Amsterdamse velden. Meer dan 2000 ouders zijn actief bij de club betrokken. Wij zijn daarmee een van de grootste clubs van het land met een succesvolle combinatie van top- en breedtesport.

Sinds haar oprichting in 1892 veroverde de club 21 landstitels met Heren 1 en 19 landskampioenschappen met Dames 1. Daarmee staat AH&BC op eenzame hoogte in Nederland. Het is een van de weinige clubs die structureel met beide teams in de play-offs meedoen.

Door haar omvang, haar historie en haar sportieve successen heeft de club een uitgebreid zakelijk en sociaal netwerk opgebouwd in Amsterdam en Amstelveen, en vér daarbuiten. Ook de unieke ligging van de club, in het Amsterdamse Bos met het nationale Wagener Stadion, draagt daar aan bij. Sponsors van de club profiteren daar van mee.

De exposure die een sponsor krijgt varieert uiteraard per categorie en omvat onder meer reclame-uitingen in het Wagener Stadion (met regelmatige TV exposure) en in alle andere communicatiemiddelen die Amsterdam gebruikt (o.a. website, app, themapresentaties, wedstrijdbrochures en narrowcasting in het clubhuis).

Amsterdam organiseert regelmatig bijeenkomsten van de business club, bijeenkomsten met de spelers van Heren 1 en Dames 1, een jaarlijks sponsor-hockeytoernooi en een uniek golf-evenement op de velden van AH&BC en Hurley. Deze evenementen worden georganiseerd om de contacten tussen de verschillende partners te bevorderen Daarnaast kunnen sponsors eigen bijeenkomsten in ons clubhuis organiseren. Bovendien hebben sponsors recht op de beste plaatsen in het Wagener Stadion bij de play-off wedstrijden van AH&BC.

Als u overweegt sponsor te worden van AH&BC of vragen/idee├źn hierover heeft, neem dan contact op met de sponsorcommissie, [email protected]. Er zijn diverse vormen van sponsoring mogelijk, die zij u graag toelichten.