1-1.png 2-2.png 3.png 4-4.png 5-5.png 6.png 7.png 8.png

Trimhockey

Trimhockey bij Amsterdam

De trimhockeyers zijn altijd op zoek naar nieuwe hockeyers!

 

  • Hockeyen je kinderen en wil je zelf ook kennismaken met de sport?
  • Heb je vroeger gehockeyd en wil je de sport weer oppakken? 
  • Heb je geen ervaring en wil je starten met hockey?
  • Kun je niet meedoen met een heel seizoen competitie, maar wil je wel trainen en onderlinge wedstrijden spelen? 

Dan is trimhockey bij AH&BC iets voor jou!

Wat is Trimhockey?

Trimhockey is hockey buiten competitieverband. Het is geen verplichting om elke week te komen, maar betrokkenheid is natuurlijk wel fijn.

Sportief met elkaar hockeyen staat voorop. Iedereen kan meedoen, ongeacht ervaring en conditie. Beginners en gevorderden trainen samen en spelen onderlinge wedstrijdjes. Bij Amsterdam wordt er gemixt gehockeyd.

Beleef de teamsport

Hockey is een echte teamsport. Samen sporten is leuk, gezellig en ook nog eens goed voor de conditie. Het belangrijkste is om van elkaar te leren en met elkaar plezier in hockey te beleven. Na de training wordt vaak een drankje gedronken in het clubhuis.

Trainingen

Er wordt op twee dagen getraind. Je kiest zelf of je één of twee keer per week wilt trainen.

Maandagavond van 20.00-21.30

Op maandagavond spelen we een onderlinge wedstrijd.

Vrijdagavond van 19:30 tot 21:10

Onder leiding van een professionele trainer wordt gestart met een korte warming-up. Na enkele technische oefeningen beginnen wij met een wedstrijd. Tijdens de wedstrijd besteedt de trainer aandacht aan techniek en positiespel.

Toernooien

Ook bij andere verenigingen is trimhockey populair geworden. In Nederland zijn in totaal 14.000 trimhockeyers actief. Deelname aan toernooien en onderlinge wedstrijden tegen andere clubs (ook gemixt) zijn bij voldoende belangstelling mogelijk. Ieder jaar spelen wij bijvoorbeeld een aantal vriendschappelijke wedstrijden tegen andere clubs in de buurt.

Al 27 jaar Trimhockey

Trimhockey bij Amsterdam is in 1993 opgezet door een aantal enthousiaste ouders, veelal met kinderen op de hockeyclub, die de spelregels wilden leren kennen en zelf ook wel eens een balletje wilden slaan. Inmiddels bestaat de groep uit meer dan 50 personen, in leeftijd variĆ«rend van midden 20 tot midden 50. 

Meedoen

Iedereen is welkom! Wil je meer weten of vrijblijvend een keer meedoen? Neem contact op met Jung Caljé, zodat ze weten dat je komt.

Contact

Voor aanmeldingen en vragen kun je contact opnemen met Jung Caljé: [email protected].