1-.jpg 2-.jpg 3-.jpg 4-.jpg 5-.jpg 6-.jpg 7-.jpg 8-.jpg
 • EHCC Vrijwilligers

  Tijdens het paasweekend van Goede Vrijdag 19 april tot en met Tweede Paasdag 22 april 2019 wordt de EHCC in het Wagener stadion bij AH&BC gespeeld. De EHCC is de Europa Cup voor Dames hockey. Acht teams strijden gedurende vier dagen met in totaal 12 wedstrijden om het beste clubteam van Europa te worden.  

  Terwijl Nederlandse, Duitse, Spaanse, Engelse, Ierse en zelfs Russische dames hun best doen op het veld, doet de organisatie haar stinkende best rond het veld, in het stadion en over het gehele complex om er een memorabel internationaal sportevenement van te maken.

  Help jij mee?


  Hoe?

  Vind jij het leuk om als jeugdlid, ouder van jeugdlid, seniorlid of gewoon als hockey liefhebber, als heel team of alleen, jong of oud dit mee te maken, anders dan als toeschouwer? Dat kan! Er zijn diverse taken, zowel tijdens de wedstrijden als tussen de wedstrijden door. In het stadion, op het voorplein of zelfs de parkeerplaats, overal is wat te doen en te beleven.


  Wie?

  Iedereen die 16 jaar of ouder is, kan zich hier voor een grote verscheidenheid aan functies aanmelden. Er zit ongetwijfeld iets bij dat jij leuk vindt om tijdens het Paasweekend te doen!

  Daarnaast zijn we ook op zoek naar ballenkinderen. Ben je tussen de 12 en 15 jaar en heb je al een beetje ervaring, meld je dan per e-mail aan bij [email protected].


  English?

  If your are interested in participating as a volunteer during the EHCC, please send an e-mail to [email protected].