1-1.png 2-2.png 3.png 4-4.png 5-5.png 6.png 7.png 8.png

Amsterdammertjes

Eenmaal een "Amsterdammertje", altijd een "Amsterdammertje"

De "Amsterdammertjes” is opgericht door oud-voorzitter van AH&BC Erik Cornelissen en (eveneens oud-voorzitter) Rob Groenemeijer om trouwe, loyale en clubgebonden leden na zovele jaren lidmaatschap te verenigen in een speciale ledenkring, mede om de verbinding tussen club en deze leden te behouden en vergroten. Eenmaal een "Amsterdammertje”, altijd een "Amsterdammertje”. Dus ook wanneer deze speciale leden uiteindelijk de club verlaten, blijven ze middels het "Amsterdammertje” toch verbonden aan de club.

Wie is een "Amsterdammertje”?
·Leden die (vrijwel) onafgebroken minimaal 25 jaar lid zijn > Amsterdammertje!
·Leden die (vrijwel) onafgebroken minimaal 40 jaar lid zijn > Gouden Amsterdammertje!
·Een Amsterdammertje hoeft (nu) geen lid van de club te zijn, ook oud-leden kunnen Amsterdammertje zijn/worden.

De glazen werden voor het eerst uitgereikt tijdens een borrel op de derde vrijdag van mei 2014, en vervolgens op diezelfde dag in 2015 en 2016.
De traditie was ontstaan, maar helaas, onder andere door Covid-19, enige jaren onderbroken.

"Amsterdammertje Borrel”
Er is een vaste datum voor de "Amsterdammertje Borrel”: de 3e vrijdag in mei van 17.00 uur – 18.30 uur in het Clubhuis van AH&BC. Alle "Amsterdammertjes” worden persoonlijk uitgenodigd.


Meen jij dat je vrijwel onafgebroken minimaal 25 jaar lid bent of was en dus ook in aanmerking komt voor deze bijzondere ledenkring ? Informeer ons dan als volgt: jaar van aankomst , jaren dat je geen lid was, en datum van herintreding als lid. Stuur je informatie naar [email protected].

 

We kunnen uit onze ledenadministratie namelijk wel veel achterhalen, maar het is gebleken dat er door wijzigingen in ons administratiesysteem in bepaalde gevallen ook hiaten zijn ontstaan. Als we jouw gegevens hebben ontvangen, krijg je van ons binnen een paar dagen bericht.

Klik hier voor de huidige ledenlijst van de "Amsterdammertjes"

Op de foto hierboven Erik Cornelissen en Jan de Boer.