1-1.png 2-2.png 3.png 4-4.png 5-5.png 6.png 7.png 8.png


Zaalhockey
Feb
6

JO18-1 is landskampioen!Shoot-outs moesten de beslissing brengen in een prachtige finale, die in de rust bij een voorsprong van 3-0 voor Amsterdam al beslist leek. Maar Hurley-speler Tieme Wiggers leidde vervolgens met drie doelpunten, waarvan twee uit een strafbal, een prachtige comeback in. Zijn raak gepushte strafcorner vlak voor tijd zorgde na veertig minuten hockeyen voor een gelijke stand, nada...

Zaalhockey
Feb
3

Trainingsschema zaal 6-2 t/m 10-2

Er is weer een nieuw trainingsschema gemaakt voor komende week. Dit schema loopt tot en met vrijdag 10 februari 2023. De O8 teams en Stadionkinderen hebben geen zaaltraining.
Ook aankomend weekend is er weer zaalhockeycompetitie. Let dus goed op waar en wanneer je speelt én of je zaalleiding hebt met je team. Het complete schema is terug te vinden in de AH&BC app.
...

Senioren
Feb
1

Hockey 7 bij Amsterdam

·Lukt het niet meer om elke zondag competitie te spelen?
·Heb je vroeger gehockeyd en wil je de sport weer oppakken?
·Is de vrijdagavond voor jouw ideaal om een potje te hockeyen?
·Zijn de weekends je heilig, maar wil je wel in competitieverband blijven hockeyen?
Dan is Hockey 7 bij AH&BC iets voor jou!
Wat is Hockey 7?

Hockey 7 wordt gespee...

Nieuws
Feb
1

AH&BC Nederlands Kampioen Bandy

AH&BC (officieus) Nederlands Kampioen Bandy in Lustrumjaar

Zaterdag 28 januari 2023 speelde ons Bandyteam, de "andere” sport waar AH&BC haar naam aan ontleent, op de Amsterdamse IJsbaan het NK Bandy. Op deze prachtige locatie, "waar hockey begon”, werd gestreden om het officieuze Nederlands Kampioenschap Bandy met Nijmegen, Utrecht, Eindhoven, Breda en Haarlem.
En wa...

Nieuws
Jan
31

Traditionele Verjaardaglunch

28 Januari 2023 – Traditionele Verjaardaglunch met Ereleden van AH&BC
Op zaterdag 28 januari, de 131e verjaardag van onze mooie club, was er weer de traditionele AH&BC lunch met de Ereleden in het Hotel Americain.
Het was fijn om te zien dat iedereen weer in goede gezondheid kon genieten van de lunch, elkaars aanwezigheid en sterke verhalen. Helaas waren Hemmo Pieck, Dit...

Sponsoring
Jan
20

Welkom Drukbedrijf

Nadat Drukbedrijf een aantal circulaire sponsordoeken en de Kerstkaart van 2022 heeft bedrukt, zijn zij per 1 januari officieel sponsor geworden van AH&BC.

Drukbedrijf verzorgt o.a. duurzaam drukwerk. Zo nemen zij onze oude sponsordoeken in om er weer nieuwe van te produceren. Op naar een duurzame sportieve toekomst!

"Wil je graag een afspraak maken met ...

SpeelBal
Jan
18

Inschrijven voor blok 2 Speelbal

Het nieuwe SpeelBal blok gaat op woensdag 8 maart weer van start! Het tweede blok bestaat uit 12 lessen op woensdag of vrijdagmiddag en de inschrijving is geopend! 
Klik hier voor alle informatie over Speelbal en de link naar het inschrijfformulier. Wat is SpeelBal? SpeelBal is een uniek sportprogramma voor jongens en meisjes van 4 tot en met 6 jaar oud. Het introduceert ...

klik hier voor het wedstrijdschema
 
Nieuws
Feb
6

Bestuurslid, is dit iets voor jou?

Het bestuur is op zoek naar medebestuursleden en wel voor de portefeuilles PR-Communicatie en Senioren. De huidige bestuursleden Jikke Weidema en Jan Willem Bredius zullen het stokje overdragen, misschien wel aan jou.
Bestuurslid PR- en Communicatie
Interne Communicatie: verantwoordelijk voor communicatiebeleid rondom alle club gerelateerde zaken, zoals jeugd, senioren (TD) en...

Nieuws
Feb
1

Einde Lustrumjaar AH&BC

Op zaterdag 28 januari sloten wij het lustrumjaar af en vierden wij onze 131e verjaardag.
Waar het Lustrumjaar op 28 januari 2022 stilletjes begon wegens de nog immer aanwezige Covid beperkingen, werd deze op 28 januari 2023 afgesloten met de ondertussen beruchte en luidruchtige AH&BC PubQuiz. Onder leiding van de Quizmasters Toon en David streden 21 teams om de eer van beste PubQuiz t...

Zaalhockey
Jan
30

NK: Zilver voor Heren 1

Heren 1 heeft de tweede plaats behaald op het NK Hoofdklasse Zaal. In een zinderende wedstrijd, die lang gelijk opging, verloor Heren 1 in de finale met 2-4 van hdm. Voor Dames 1 eindigde het NK helaas in de halve finale. In de reguliere speeltijd werd het 4-4, waarna Pinoké in de shoot-outs aan het langste eind trok.
Kijk via deze link de spectaculaire finales van het Hoofdkl...

Nieuws
Jan
20

Welkom clubmanager Carlien

Clubmanager van AH&BC, wat een leuke job! Mijn naam is Carlien Bos- Luijkx en afgelopen maandag 16 januari ben ik begonnen op het hockeykantoor van AH&BC. Ik ben 42 jaar en woon in Amstelveen samen met mijn man Michiel en 3 onze kinderen (hockeyfan Kiki 9 jaar, Taco 6 jaar en Pepijn 3 jaar).

Na 16 jaar jaar verschillende commerciële rollen te hebben vervuld in het bedrijfsleve...

Nieuws
Jan
9

Robert Tigges vertrekt eind seizoen

Robert Tigges zal aan het eind van dit seizoen stoppen als coach van Amsterdam Dames 1. Na 6 succesvolle seizoenen, 2 als assistent en vervolgens 4 seizoenen als hoofdcoach, zal hij op zoek gaan naar een nieuwe uitdaging.
Zelf laat Tigges weten: "De afgelopen 6 jaar heb ik met veel plezier en toewijding met Amsterdam dames 1 gewerkt. Een waanzinnig talentvolle en ambitieuze groep spee...

Nieuws
Dec
12

Openingstijden bar

Vanaf 12 december is onze pachter Lots aanwezig op woensdagmiddag vanaf 13.00 en overdag op zaterdag en zondag als er zaalcompetitie gespeeld word in de Amsterdam Elfi Dome. De rest van de week is het clubhuis boven gesloten.  Het wordt kouder en de energieprijzen stijgen. Daarom houden we de deuren van het clubhuis boven gesloten. De bar en andere ruimtes zijn gewoon b...

Live stream Heren 1

Live stream Dames 1