1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg 6.jpg 7.jpg

Sponsoren

Hoofdsponsors

ABN AMRO Bank N.V.

ABN AMRO Bank N.V.


Onze strategie

ABN AMRO behoort tot de drie grootste banken van Nederland en levert diensten aan zowel particuliere als zakelijke klanten. Daarnaast zijn we internationaal actief met een aantal specialistische activiteiten, zoals Private banking, Energy, Commodities & Transportation (ECT) en Clearing.

Ons doel is om duurzame waarde te creëren voor onze stakeholders: klanten, aandeelhouders, medewerkers en de samenleving als geheel. Dit doen we aan de hand van onze strategische thema’s:

- klantbelang centraal stellen
- investeren in onze toekomst
- aanhouden van een gematigd risicoprofiel
- selectieve internationale groei
- en winstgevendheid verbeteren

Onze kernwaarden

Vertrouwd, deskundig en ambitieus: onze kernwaarden zijn ons ethisch kompas, de kern van onze bedrijfscultuur en de basis voor alles wat we doen.


Website
adidas

adidas

The brands of the adidas Group complement each other in a unique way to help athletes perform better, play better, feel better. Our products break records, set trends, make history. Every day. All over the world. Welcome to the adidas Group.

It is not only about faster shoes and fashion statements. Just as a shoe is more than padding and foam, there is more to us than just the product. Everything we do is bound by one simple thought: we strive to help you perform at your best. Your success is our ambition. Your defeat spurs us on to be better.

Our brands complement each other like the skills of an exceptionally gifted decathlete.

Our consumers’ brand love is based on our employees’ extraordinary passion for a sporting lifestyle. With dedication, commitment and team spirit, we continuously innovate to establish new benchmarks in everything we do. Shaping the sporting goods industry sustainably is more than a job. It’s our impulse, an attitude that is truly dear to our hearts. It drives us.  

"We are laser-focused on our mission: we strive to be the global leader in the sporting goods industry with brands built on a passion for sports and a sporting lifestyle!" (Herbert Hainer, CEO Adidas Group)


Website
EIFFEL

EIFFEL
Slimme totaaloplossingen met resultaatgarantie op maat.

Wij zijn experts op het gebied van Legal, Finance en Process. Voeg daar onze topsportmentaliteit aan toe en dat is waarom we met onze oplossingen en experts nét even meer voor je kunnen betekenen.

Wat ons kenmerkt is inspiratie, passie en een gezonde ambitie om het steeds beter en slimmer te willen doen. Want wij geloven dat er voor alles altijd een oplossing is. Hoe kleiner de kans, hoe groter de uitdaging. Dat is EIFFEL.


Website
Heineken

HeinekenHEINEKEN is een trotse, onafhankelijke, wereldwijde brouwer. Het is onze ambitie om te winnen in alle markten met het Heineken®-merk en met een compleet merkenportfolio in geselecteerde markten. De ambitie van HEINEKEN Nederland sluit aan bij de drie kernwaarden van de wereldwijde onderneming: plezier, passie voor kwaliteit en respect voor mens en milieu .


Website
Maarsen Groep Beheer BV

Maarsen Groep Beheer BVMaarsen Groep onderscheidt zich door drie kernwaarden, die alle zijn gebaseerd op langetermijnbetrokkenheid:

Focus op wensen van de klant
Focus op interactie tussen gebouw en omgeving
Focus op kwaliteit en duurzaamheid

Maarsen Groep ontwikkelt gebouwen veelal met gebruikers op de voor hen beste locaties. Door het in portefeuille houden van grondposities kunnen wij dan ook de beste locaties voor onze klanten reserveren.

Maarsen Groep betrekt bij zowel ontwerp, realisatie als exploitatie actief lokale overheden, omwonenden en andere belanghebbenden.

Maarsen Groep is een milieubewuste organisatie en neemt haar verantwoordelijkheid richting maatschappij en de toekomstige generatie.


Website

Marketing Partners

BMW Amsterdam BV

BMW Amsterdam BV


De eerste BMW 2 Serie Active Tourer.
De BMW 2 Serie Active Tourer bewijst dat compacte afmetingen, functionaliteit en variabiliteit samengaan met dynamisch design en rijplezier. Daarmee is dit model de perfecte gezinsauto die is voorbereid op sportieve activiteiten, reizen en de hoge eisen die u aan dagelijks gebruik stelt – met de dynamiek die u van een BMW verwacht.
 
De perfecte gezinsauto.
De Active Tourer is de eerste auto in zijn soort die sportiviteit combineert met ruimte. U kunt met gemak uw kinderen, hond, fiets of snowboard meenemen, zonder dat u afscheid moet nemen van uw sportieve rijstijl. Bent u benieuwd naar deze verfrissende familie auto? Vraag dan nu een proefrit aan en ervaar zelf dat ook de Active Tourer van BMW rijden geweldig maakt.

Geen ruimte voor verveling.
Met het hele gezin en een heleboel bagage op pad? Proppen behoort definitief tot de geschiedenis met de BMW Active Tourer. U hebt namelijk ruimte genoeg! Dankzij het slimme, multifunctionele interieur van deze gezinsauto kunt u alles en iedereen er in een handomdraai in kwijt. Voor uw kinderen is er op de achterbank dus ruimte genoeg, maar voor één ding is er geen plek namelijk voor verveling. Uw reisgenoten zaten er nog nooit zo goed geëntertaind bij. U zou willen dat u de reis zelf op de achterbank door kon brengen!

Tot wel 20% brandstofbesparing met de Active Tourer.
Dankzij verschillende BMW EfficientDynamics  technologieën die zijn toegepast op de eerste familie auto van BMW is de Active Tourer ongekend zuinig. U bespaart tot 20% op uw brandstof ten opzichte van vergelijkbare MPV’s. Daarbij hoeft u niets in te leveren als het gaat om ruimte of een sportieve rijbeleving. Beleef het nu zelf tijdens een proefrit in de Active Tourer.

De Active Tourer zakelijk rijden.
Denkt u erover de Active Tourer zakelijk te rijden? De Active Tourer is zeer aantrekkelijk als lease auto. U betaalt 20% bijtelling  en rijdt hiervoor een ruimtelijke en sportieve MPV. Zo rijdt u elke dag met een grote glimlach naar uw werk!


Website
GEORGE

GEORGE


GEORGE – MEET THE FAMILY

CAFÉ GEORGEGEORGE W.P.A. GEORGE L.A. GEORGE BISTRO BISTROGEORGE NO.5SAN GEORGE

Ontstaan in 2007 en uitgegroeid tot een familie van high-end food & beverage etablissementen in en om Amsterdam: van cafés tot restaurants, bistro’s, brasseries & een beachclub. Elk met een eigen karakter, maar verbonden door een uniek concept gebaseerd op de New York Style French Bistro. George biedt haar gasten moderne, klassieke recepturen van hoogwaardige kwaliteit bereid met verse producten.Bij George kunnen zowel locals als expats genieten van deze pure cuisine geserveerd met de beste wijnen & cocktails, vakkundige service en stijlvolle inrichting


Website
Gustavino

Gustavino


Aan ‘de Zuid-As’, tussen de hoge gebouwen, zit Gustavino restaurant & vinoteca. De ruimte is indrukwekkend (plafond van zeveneneenhalve meter!) en aangekleed met een koperen bar, witmarmeren keuken en kroonluchters van fietslampjes. De keuken heeft een originele houtoven, waar flinterdunne pizza’s op essenhout de perfecte smaak en substantie krijgen. Maar er is meer: traditionele Italiaanse gerechten, een uitgebreide wijnkaart en een gesoigneerd publiek.

Gustavino is een uitgelezen locatie voor zowel een zakelijke als een privé ontmoeting. De sfeer is ontspannen, het interieur adembenemend en de bediening zeer gastvrij.


Website
Jeep

Jeep


Beleef Ongelimiteerd Avontuur. Bekijk alle modellen Online!
Alle vrijheid die u zoekt · Thuis in elke omgeving · Ultieme prestaties · Authentiek Jeep


Website
Simpel.nl B.V.

Simpel.nl B.V.


Simpel is een aanbieder van voordelige sim-only-abonnementen. Wij staan voor goedkope telefonie, duidelijke communicatie en maximale controle over je uitgaven. Je hoeft bij ons geen toestel aan te schaffen. Daarom profiteer je van zeer lage tarieven. Met ons Plafond heb je volledige controle over je kosten en we doen geen kredietcheck. Iedereen is welkom.

Simpel is sinds 2007 actief op de Nederlandse telecommarkt. Het merk werd snel bekend door de transparante tarieven en het feit dat er geen kredietcheck wordt uitgevoerd. Als eerste aanbieder in Nederland gaven wij onze klanten volledige controle over de kosten met het Plafond. Het Plafond wordt veel gebruikt door ouders met kinderen en voormalige prepaid bellers die goedkoper willen bellen.

In 2010 werd Simpel onderdeel van T-Mobile. In relatief korte tijd hebben we naam verworven met onze goedkope sim-only abonnementen. Mede door de opvallende reclames, het Plafond en het feit dat er geen kredietcheck wordt uitgevoerd, heeft Simpel een sterke positie veroverd in Nederland. Sinds 2013 biedt Simpel snel internet aan al haar klanten. Vanaf 1 augustus 2014 is Simpel doorgegaan als zelfstandige telecomaanbieder. Het succesvolle merk, met honderdduizenden klanten, is geen onderdeel meer van T-Mobile.

Simpel is een kleine, slagvaardige organisatie met ruim 45 medewerkers. Simpel maakt gebruik van het moderne T-Mobile-netwerk.

Klantenservice
Antwoorden op veel gestelde vragen vind je op de Klantenservice pagina. Mocht je het antwoord op je vraag niet vinden, dan kun je ons bereiken via 0900-1418 (35 cent per gesprek) of een bericht sturen via het contactformulier. Onze openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur.

Klant worden van Simpel
Op deze site kun je zelf een sim-only abonnement afsluiten. Je hoeft niets naar ons op te sturen. Telefonisch bestellen kan ook via 0800-1418 (gratis). Onze verkoopmedewerkers helpen je graag verder van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 22.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 18.00 uur.


Website
Vaneman Lease

Vaneman Lease


Zorgeloos leasen bij Vaneman Lease

  • Via één contactpersoon alles direct goed geregeld
  • Ook op zondag geopend voor lease-gesprekken
  • Een heldere en transparante uitleg: u begrijpt wat u afneem


Website

Suppliers

Compananny

Compananny


Kinderopvang? Nee... Kindontwikkeling? Ja!
Veel belangrijker dan kinderopvang is namelijk kindontwikkeling. De eerste jaren in het leven van je kindje zijn essentieel voor wat voor mens hij of zij straks zal worden. Ouders, grootouders en ook medewerkers van de kinderopvang spelen in deze eerste jaren een grote rol. Zij zijn degenen die het kind vertrouwen geven en normen en waarden leren. Het is dus belangrijk dat je een weloverwogen keuze maakt voor een kinderopvangorganisatie.


Website
Winford

Winford


Winford: persoonlijke begeleiding en kleine klassen

 Wij horen vaak na een aantal weken de reactie van ouders:
"We hebben ons kind weer terug"

Bij Winford krijgt elke leerling de aandacht die het verdient. Door het maatwerk dat onze ervaren docenten leveren in kleine klassen van 6 tot 12 leerlingen is er veel ruimte voor een zeer persoonlijke aanpak.
Onze leerlingen kunnen op deze manier effectief werken aan hun individuele vaardigheden en persoonlijke ontwikkeling. Waardoor zij zich sneller beloond en gewaardeerd voelen om hun inzet en het plezier in het leren weer terugkrijgen. En daarmee ook vaak de ambitie.

Zelfstandigheid
Winford biedt veel structuur en stelt eisen. Zo begeleiden wij onze leerlingen naar evenwichtigheid en zelfstandigheid, en komen doelen die uit het zicht verdwenen leken opeens weer dichtbij.

Zelfreflectie
Winford biedt expliciete begeleiding en ondersteuning. Echt leren begint bij de wens om iets (beter) te kunnen, of te begrijpen hoe het eigen handelen tot goede resultaten leidt. Zelfreflectie is op Winford dus een heel belangrijk leerdoel.

Zelfvertrouwen:
Op Winford heerst een sfeer van plezier, respect en vertrouwen. Zodat iedereen veel zelfvertrouwen kan ontlenen aan het recht zichzelf te kunnen zijn. En dat is een belangrijke voorwaarde om te komen tot prestaties die vaak de eigen verwachtingen overtreffen.

Winford: De kracht van aandacht!


Website

EPIC Community

Hergo

Hergo


"De slager met ´n koksmuts", Hergo, heeft vijf slagerijen. De slagerijen bevinden zich in Amstelveen, Buitenveldert, Rivierenbuurt en Amsterdam-Zuid en zijn absoluut een begrip in Amsterdam en omstreken. Door innovatief te denken heeft dit familie bedrijf, waar nu al de vierde generatie aan het hoofd staat, een plek verworven in het topsegment van slagerijen.


Website

Business Partners

AAC Capital

AAC Capital
Website
Atlas Tax Services

Atlas Tax Services


Atlas Fiscalisten

Atlas is een onafhankelijk fiscaal advies kantoor gevestigd in Amsterdam. Wij zijn gespecialiseerd in fiscaliteit. Door onze solide achtergrond en ruime ervaring, gecombineerd met kennis van de markt, bieden wij betrouwbare oplossingen voor nationale en internationale bedrijven.

 

Atlas Fiscalisten is geaccrediteerd door de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (NOB).Website
Baker & McKenzie

Baker & McKenzie
Website
Booij Makelaardij O.Z.

Booij Makelaardij O.Z.


Sinds 1995 zijn wij een actief makelaarskantoor in de Amsterdamse binnenstad. Wij zijn gespecialiseerd in de aankoop, verkoop en verhuur van woningen en bedrijfs-onroerendgoed. Daarnaast voeren wij als geregistreerd Register- Makelaar Taxateur regelmatig taxaties uit waaronder NWWI en TMI taxaties.
Booij Makelaardij is gevestigd te Amsterdam-Centrum aan de Prinsengracht 414. Als kantoor bieden wij onze klanten een persoonlijke benadering en begeleiding. Onze gedreven en professionele medewerkers hebben een ruime vakkennis en ervaring en beschikken daarnaast over een uitgebreid netwerk in de vastgoedsector. Als u op zoek bent naar een integere, inventieve en enthousiaste makelaar zijn wij zeker uw juiste partner!


Website
D€ Administratie

D€ AdministratieWebsite
HockeyPeople

HockeyPeople


HockeyPeople matcht hockeyers die een eerste of volgende baan zoeken met bedrijven en organisaties die op de een of andere manier iets met hockey hebben. Sporters in het algemeen en hockeyers in het bijzonder zijn uitstekende werknemers.

De hockeyclubs staan centraal bij HockeyPeople. Het zijn hun leden en relaties die zich aanmelden voor een vacature of een vacature plaatsen. HockeyPeople levert alle middelen aan de clubs en verzorgt de match met professionele recruiters. De deelnemende clubs ontvangen 30% van de fee en de opdrachtgever krijgt de juiste werknemer.

Voor vacatures zie http://www.hockeypeople.nl/


Website
Hotel De L`Europe

Hotel De L`Europe


De L'Europe, erkend als Amsterdam's legendarische hotel, opende haar deuren in 1896 in één van de meest karakteristieke gebouwen van Amsterdam. Gelegen aan de Amstel - in het historische hart van Amsterdam – beschikt het hotel over een uniek en indrukwekkend design waarbij elke kamer en suite gedecoreerd is met een replica uit de wereldberoemde Nederlandse Meesters collectie in samenwerking met het nabijgelegen Rijksmuseum. Het met twee Michelin sterren-bekroonde Bord'Eau Restaurant Gastronomique en het casual chique Hoofdstad Brasserie bieden beide een adembenemend uitzicht op de Amstel & historische Munt Toren. Voor de beste cocktails en de heerlijkste sigaren bezoekt u Freddy’s Bar, een ware gentlemen’s pub, vernoemd naar de legendarische bierbrouwer Alfred "Freddy” Heineken. De exclusieve uitstraling, attente service en de modernste voorzieningen maken De L’Europe één van de meest luxueuze vijfsterrenhotels van Amsterdam.


Website
Joe Merino

Joe Merino


de perfecte herentrui

Voor de man die gelooft in stijlvolle eenvoud en superieure kwaliteit: de truien en vesten van Joe. Joe gelooft in eenvoud en kwaliteit. Joe maakt een heren trui voor de man die er goed uit wil zien, gemak belangrijk vindt en eigenlijk niet van shoppen houdt.Joe biedt bewust een beperkt aantal zorgvuldig ontworpen truien en vesten met een enorme keuze aan kleuren.Eenmaal overtuigd van de kwaliteit en de juiste maat hoef je als man voor nu en in de toekomst nooit meer na te denken over je nieuwe trui.

 
Website
Meeùs

Meeùs
Website
Natrur.eu

Natrur.eu


De kracht van groente en fruit is immens groot. Wij geloven dat de natuur superpowers bevat. Het is ons doel om deze superpowers uit de natuur beschikbaar te maken voor iedereen. Dit doen we met onze heerlijke cold pressed juices en lekkere healthy snacks


Website
Nauta Dutilh N.V.

Nauta Dutilh N.V.
Website
Puur

PuurWebsite
PVR Sport Company B.V.

PVR Sport Company B.V.
Website
Solved Nederland BV

Solved Nederland BVWebsite
Special Sports Hockeyworld

Special Sports HockeyworldWebsite
SPTL Gebitsbeschermers

SPTL Gebitsbeschermers


Helpende handen voor mooie tanden.

Gebitsbeschermers kunnen tand/mondletsels voorkomen of verminderen. Het is gebleken dat op maat gemaakte gebitsbeschermers de hoogste mate van bescherming bieden. Bekijk het assortiment en bestel uw op maat gemaakte bitje in de webshop van SPTL Gebitsbeschermers.


Website
Steenvastgoed

Steenvastgoed
Website
Suitsupply B.V.

Suitsupply B.V.
Website
Tailor Made Acryllics

Tailor Made Acryllics
Website
Vrumona

VrumonaWebsite