1-1.png 2-2.png 3.png 4-4.png 5-5.png 6.png 7.png 8.png

Spelersbank senioren

De spelersbank voor het seizoen 2023/2024 is geopend. Kan jij overweg met een hockeystick en ben je op zoek naar een leuk hockeyteam? Presteer je daarbij in zowel de eerste, tweede als de derde helft? Dan ben je misschien wel geschikt voor één van onze seniorenteams! 

Houd deze pagina in de gaten voor de meest recente vacatures. Spreekt een team je aan, stuur gerust een appje naar de betreffende persoon en wie weet schitter jij volgend seizoen al in het AH&BC tenue!

Wil jij een oproep doen voor nieuwe teamgenoten? Vul dan dit formulier in en stuur een mail naar [email protected]


Vacatures:
 

Trainer gezocht Dames O25-01 (Jong Dames 1)


Breng jij ons verder naar de overgangsklasse?

Wij zijn Jong Dames 1, een gezellig maar ook fanatiek team. Onze meiden komen van verschillende clubs en selectie teams, maar spelen inmiddels al twee jaar samen in de huidige samenstelling (met nog 4 nieuwe aanwinsten dit seizoen). We zijn goed op elkaar ingespeeld en zijn toe aan de volgende stap. Naast met elkaar hockeyen sluiten we ook graag de zondag af met een biertje op de club en organiseren we regelmatig een teamuitje.


Ben jij degene die ons spel naar een nog hoger niveau kan tillen en ons inzichten kan geven in hoe wij ons verder kunnen verbeteren?

Stuur dan een berichtje naar @ahbcjongdames1 en wie weet zien we elkaar snel!
Team: Dames 4

Klasse: 1klasse

Leeftijd: 25-35 jaar

Gezocht: Veldspelers (achter, midden, voor)

Ervaring: Voorkeur voor iemand die op hetzelfde niveau speelt, meetrainen kan altijd om te kijken of het past!


Ben jij opzoek naar een fanatiek team, dat ook in is voor gezelligheid? Vind je het leuk om te vechten voor de top drie in de eerste klasse en daarna lekker een drankje te drinken en een schaal met frituur leeg te eten? Dan zijn we opzoek naar jou! Voor aankomend seizoen (23/24) zijn wij op zoek naar nieuwe speelsters! Wij zijn allemaal tussen de 25-35 jaar oud en we trainen op de woensdag (waarschijnlijk van 19.30 tot 21.00). Klinkt dit jou als muziek in de orden en wil je een keertje meetrainen om de sfeer te proeven? Stuur dan een appje naar Annelies (06-23605344) of Lisanne (06-12442732). Tot snel! Liefs, Dames 4.Team: D17

Klasse: 4e

Leeftijd: 21-30 jaar 

Gezocht: speelsters voor elke linie

Ervaring: enige hockey ervaring is welkom

 D17 zoekt nieuwe speelsters! (21+) Wij zijn op zoek naar gezellige meiden die ons team willen komen versterken! We trainen elke dinsdag om 19:30, en op zondag natuurlijk een wedstrijd (4e klasse). Na de wedstrijd blijven wij graag hangen voor een biertje of limo! Daarnaast zien we elkaar ook buiten het hockeyveld en organiseren we leuke teamuitjes en borrels. Heb je zin om om ons team te versterken en ben jij zowel tijdens als na de wedstrijd niet weg te slaan? Stuur dan een berichtje naar Caroline zodat we je wat beter kunnen leren kennen en een keertje met ons mee kan komen trainen. Caroline (0640510000). Tot snel! 


Team: Heren Veteranen 45-5

Klasse: Tweede klasse

Leeftijd: 45-60

Gezocht: meerdere spelers en een keeper

Ervaring: enkele jaren ervaringBen jij tussen de 45 en 60 jaar, woon je in de omgeving van Amsterdam, vind je het leuk om voor je plezier te hockeyen (niveau veteranen 45+ 2e Klasse) en hou je van een bitterbal & biertje na de wedstrijd, dan bij jij onze man! Wij zoeken meerdere spelers en een keeper voor ons gezellige team.

 

Voor aanmelding of meer informatie, stuur een berichtje naar Rinse van der Mark, telefoon: 0642001676