1-1.png 2-2.png 3.png 4-4.png 5-5.png 6.png 7.png 8.png

Lustrum_lustrumboek

De commissie "125 jaar AH&BC" stelt een prachtig, mooi vormgegeven Lustrumboek samen over de rijke historie van de oudste club van Nederland. In deze uitgave wordt de nadruk gelegd op de laatste 25 jaar. Er zijn immers al boeken ter gelegenheid van het 75- en 100-jarig bestaan van onze club.

Mooie foto's, interviews met clubcoryfee├źn, de tradities, de maatschappelijke betrokkenheid, de ontwikkeling van amateurs naar professionalisering, de kampioenen en kampioenschappen, enz. enz.

En natuurlijk krijgt de viering van het lustrumjaar 2017 uitgebreid aandacht! Het is een heel werk, veel meer dan gedacht. We verwachten begin 2018 informatie te kunnen geven wanneer het gereed is.

Dit fraaie lustrumboek kost €39,50 en als het per post gestuurd wordt komen daar €9,50 portokosten bij. 

Speciale aandacht vragen wij voor de limited edition, gepersonaliseerde uitvoering van dit boek, die geleverd wordt in een fraaie cassette. Uitsluitend bij voorinschrijving te bestellen voor €125,00. De editie bestaat uit 125 genummerde exemplaren, dus snel bestellen is aan te raden.

Specificaties van het boek:

Omvang 256 pagina's, full colour aflopend, formaat 297 x 210 mm (oblong A4), dikte 31 mm (hetzelfde formaat als de boeken voor het 75- en 100-jarig bestaan van AH&BC). 

Voor sponsors is een tailor-made editie op aanvraag verkrijgbaar.

Voor meer informatie: [email protected], of bestel rechtstreeks door het formulier in te vullen onder 'Lustrumwebshop'.


De Commissie Lustrumboek op de foto:

Staand v.l.n.r. Jaap Bollee, Rupert van Klaveren, Robert van Berge Henegouwen, Lutger Brenninkmeijer en Jan Willem Bredius (voorzitter Lustrumcommissie).

Zittend v.l.n.r. Bonnie Groenemeijer, Patty Voorsmit, AJ van Kempen en Micha Cluysenaer. Op de foto ontbreekt Aldje Bertrams.