1.png 2.png 3.png 4.png 5.png 6.png 7.png 8.png 9.png


Nieuws
Jun
27

JA1 pakt landstitel

Amsterdam JA1 heeft in een bij vlagen tumultueuze finale tegen Oranje-Rood de landstitel veroverd. De ploeg van coach Teun Rohof en Casper Horn was met 2-1 te sterk voor de Eindhovenaren, die in de zinderende slotfase nog een shootout-serie uit het vuur leken te slepen. Zover kwam het niet, mede dankzij een hoofdrol voor Amsterdam-keeper Willem Boon.
De finale tussen Amsterdam en Oran...

Jeugd algemeen
Jun
12

Indeling jeugdteams 22-23 bekend

De teamindelingen zijn bekend en kunnen jullie vinden op de site. Je logt in met je gegevens en gaat naar Club - documenten - jeugdopleiding. De indeling is met zorg samengesteld door de technische staf met input van coaches, trainers, enquete en categorieleiding. Mocht je vragen hebben over de indeling dan verzoeken wij dit per mail te doen. De coördinatoren zullen hiervoor hun telefoon niet ...

SpeelBal
Mei
23

Inschrijven SpeelBal

Na de zomer gaan er weer SpeelBal lessen beginnen. Geef vanaf vandaag je kind op!  Klik hier voor alle informatie over SpeelBal en hier voor de link naar het inschrijfformulier. Wat is SpeelBal? SpeelBal is een uniek sportprogramma voor jongens en meisjes van 4 tot en met 6 jaar oud. Het introduceert de kinderen in de wereld van de sport, waar ze onder begeleiding van...

klik hier voor het wedstrijdschema
 
Trimhockey
Jun
24

Trimhockeyers winnen S&R beker

Vorige week vrijdag 17 juni was het trimhockey toernooi, een zesluik met trimburen Hurley, HIC, Myra en AMVJ. Het thema van dit jaar; Sportiviteit & Respect. 
Het was een zeer sportief en geslaagd toernooi. Met veel respect voor elkaar. Een van de twee deelnemende AH&BC teams ging er uiteindelijk met de winst vandoor.  ...

Nieuws
Jun
23

Samenwerking Capital C en AH&BC

Als grand dessert na het veilingdiner van 17 maart jl. hebben Capital C Amsterdam en hockeyclub Amsterdam hun samenwerking maandag officieel gemaakt.
Capital C is de nieuwe hub van Amsterdam aan het Weesperplein waar creativiteit en zaken elkaar tegenkomen. Door vergaderruimtes en co-working spaces aan te bieden, verbindt Capital C jonge creatieven samen met gevestigde namen.
Na het ...

Nieuws
Jun
21

Kampioenen 2021-2022

WAT ZIJN WE TROTS OP JULLIE, ONZE KAMPIOENEN VAN 2021 - 2022!!


En de volgende teams zonder foto; MA4, MA6, MB2, MB4, MB6, MC5, MD4, MD6, MD7 en JB5. ...

Ledennieuws
Jan
28

130 jaar All-In Lustrumprogramma

AH&BC viert dit jaar haar 130-jarig bestaan, het 26e lustrum van onze mooi club!
Achter de schermen wordt hard gewerkt aan diverse Lustrumactiviteiten voor al onze leden. Alles wordt in het werk gesteld om er een onvergetelijk Lustrumjaar van te maken, All-In!
Noteer onderstaande data in de agenda als lustrumactiviteiten en blijf de nieuwsbrieven, website en social media vol...

Live stream Heren 1

Live stream Dames 1