Hoofdsponsors
Quicklinks
  • ...Wedstrijdschema
  • ...Team
  • ...Trainingsschema
  • ...Andere clubs
  • ...Organisatie
  • ...Route
  • ...Zoeken   
  • ...Hockeylinks
Recente verslagen
Nog geen verslagen.
Clubcompetitie
AdvertentiesNieuwsoverzicht
SENIOREN

14-8-2015
Trainingsschema senioren 2015-2016 versie 3
 


Beste senioren en veteranen van AH&BC,

In de bijlage tref je het trainingsschema versie 3 van vandaag voor volgend seizoen aan. Het is gebaseerd op de NIEUWE elftalnummers.

We hebben geprobeerd om met ieders wensen rekening te houden, en volgens ons is dat goed gelukt. Ruilen kun je eventueel onderling, maar laat het ons wel weten voor het geval er een onverwachte afgelasting is, als er een wedstrijd gespeeld moet worden, enz. enz.


Met vriendelijke groet,
Jasper van den Berg
Bestuurslid Senioren
 7-7-2015
Digitaal Wedstrijdformulier
 


Alle wedstrijdformulieren worden digitaal ingevuld via het DWF, inclusief wedstrijden die onder leiding staan van Bondsscheidsrechters. 

Twee dagen voor de wedstrijd ontvangt de aanvoerder een e-mail met de benodigde gegevens en de link naar het wedstrijdformulier. De link is www.ahbc.nl/formulier. Voor een correcte en volledige afhandeling van het DWF zijn de volgende drie stappen van belang:

1) Vul VOOR de wedstrijd de spelerslijst in (dit kun je dus ook thuis doen). Doe dit ook bij een uitwedstrijd. Bij een thuiswedstrijd moet je de uitspelende aanvoerder"dwingen" de spelerslijst af te ronden vóór de wedstrijd.

2) Laat beide scheidsrechters DIRECT NA de wedstrijd de uitslag en eventuele kaarten invoeren (dit gebeurt dus op het veld of in het clubhuis). De eerste scheidsrechter voert alle gegevens in en rondt het DWF af waarna de tweede scheidsrechter deze gegevens moet bevestigen.

3) Tot slot moeten BEIDE teams de uitslag en eventuele kaarten bevestigen (dit gebeurt dus ook op het veld of in het clubhuis). De thuisspelende aanvoerder dient als laatste het formulier af te ronden.

N.B.: er zijn dus totaal VIER partijen die het DWF moeten invullen en afronden: TWEE scheidsrechters en TWEE teams! Per wedstrijd zijn (minimaal) zes inlogacties. Scheidsrechters loggen in op het DWF met hun lid- OF kaartnummer EN de verificatiecode die zij van de aanvoerder ontvangen. Aanvoerders  loggen in op het DWF met hun lidnummer EN wachtwoord. Mocht het invullen direct na de wedstrijd onverhoopt niet lukken, doe dit dan direct bij thuiskomst en in ieder geval vóór 20.00 uur! Anders moeten vrijwilligers aan de slag en dat is totaal onnodig.

 
Marketingpartners
Suppliers
Statistieken
zaterdag 29 augustus 2015
Aantal leden (info) 2291
Nu online 30
Leden met @ 98,6%
SMS Bereik (teams) 94,3%
Clubprestaties
overall greengeelred
week greengeelred

overall: 0% |week: %