Hoofdsponsors
Quicklinks
  • ...Wedstrijdschema
  • ...Team
  • ...Trainingsschema
  • ...Andere clubs
  • ...Organisatie
  • ...Route
  • ...Zoeken   
  • ...Hockeylinks
Recente verslagen
Nog geen verslagen.
Clubcompetitie
AdvertentiesNieuwsoverzicht
SENIOREN

27-7-2015
Senioren: teamnummers en trainingen
 
Begin augustus verwachten we de nieuwe teamnummers, n.a.v. promotie/degradatie, van het District te ontvangen. 
Na de invoering van de nieuwe teamnummers wordt het trainingsschema aangepast en kunnen we het publiceren op de site. 

Trainingen voor senioren starten in de week van 17 augustus. 
De competitie begint op 13 september. 


 

7-7-2015
Digitaal Wedstrijdformulier
 


Alle wedstrijdformulieren worden digitaal ingevuld via het DWF, inclusief wedstrijden die onder leiding staan van Bondsscheidsrechters. 

Twee dagen voor de wedstrijd ontvangt de aanvoerder een e-mail met de benodigde gegevens en de link naar het wedstrijdformulier. De link is www.ahbc.nl/formulier. Voor een correcte en volledige afhandeling van het DWF zijn de volgende drie stappen van belang:

1) Vul VOOR de wedstrijd de spelerslijst in (dit kun je dus ook thuis doen). Doe dit ook bij een uitwedstrijd. Bij een thuiswedstrijd moet je de uitspelende aanvoerder"dwingen" de spelerslijst af te ronden vóór de wedstrijd.

2) Laat beide scheidsrechters DIRECT NA de wedstrijd de uitslag en eventuele kaarten invoeren (dit gebeurt dus op het veld of in het clubhuis). De eerste scheidsrechter voert alle gegevens in en rondt het DWF af waarna de tweede scheidsrechter deze gegevens moet bevestigen.

3) Tot slot moeten BEIDE teams de uitslag en eventuele kaarten bevestigen (dit gebeurt dus ook op het veld of in het clubhuis). De thuisspelende aanvoerder dient als laatste het formulier af te ronden.

N.B.: er zijn dus totaal VIER partijen die het DWF moeten invullen en afronden: TWEE scheidsrechters en TWEE teams! Per wedstrijd zijn (minimaal) zes inlogacties. Scheidsrechters loggen in op het DWF met hun lid- OF kaartnummer EN de verificatiecode die zij van de aanvoerder ontvangen. Aanvoerders  loggen in op het DWF met hun lidnummer EN wachtwoord. Mocht het invullen direct na de wedstrijd onverhoopt niet lukken, doe dit dan direct bij thuiskomst en in ieder geval vóór 20.00 uur! Anders moeten vrijwilligers aan de slag en dat is totaal onnodig.

 
Marketingpartners
Suppliers
Statistieken
zondag 2 augustus 2015
Aantal leden (info) 2298
Nu online 12
Leden met @ 99,1%
SMS Bereik (teams) 94,4%
Clubprestaties
overall greengeelred
week greengeelred

overall: 0% |week: %