Quicklinks
  • ...Wedstrijdschema
  • ...Team
  • ...Trainingsschema
  • ...Andere clubs
  • ...Organisatie
  • ...Route
  • ...Zoeken   
  • ...Hockeylinks
Mededelingen
Advertenties


businessclub_mogelijkheden 


Als u overweegt sponsor te worden van AH&BC of vragen/idee├źn hierover heeft, neem dan contact op met clubmanager a.i. Bonnie Groenemeijer, b.groenemeijer@ahbc.nl,  telefoon 020-4266151. 

Er zijn diverse vormen van sponsoring mogelijk, die zij u graag toelicht.


AH&BC heeft ongeveer 2300 leden, waarvan 1100 senioren en 1200 jeugdleden (met daardoor toegang tot nog eens 2400 ouders die vrij vaak actief bij de club betrokken zijn). Wij zijn daarmee een van de grootste clubs van het land met een succesvolle combinatie van top- en breedtesport.


Een belangrijke reden waarmee Amsterdam zich onderscheidt als de meest toonaangevende hockeyclub van Nederland is onder meer omdat wij de oudste hockeyclub van Nederland (en continentaal Europa) zijn en tevens de club die het vaakst kampioen van Nederland is geworden met dames 1 en heren 1. De eerste teams spelen altijd op het hoogste niveau en wij zijn één van  de weinige clubs die structureel met beide teams in de play-offs meedoen. Daarbij hebben wij een uitgebreid zakelijk en sociaal netwerk en een unieke ligging in het Amsterdamse Bos, met het nationale hockeystadion: het Wagener Stadion. 


De exposure die een sponsor krijgt varieert uiteraard per categorie en omvat onder meer reclame-uitingen in het Wagener Stadion  (al dan niet met TV exposure) en uitingen op alle communicatiemiddelen die Amsterdam hanteert (o.a. website, app, thema presentaties, wedstrijdbrochures en narrowcasting in clubhuis).

Amsterdam organiseert geregeld businessclub-avonden, jaarlijks een sponsor-hockeytoernooi, regelmatige bijeenkomsten bij wedstrijden van heren en dames 1, en tevens bieden wij gelegenheid om eigen bijeenkomsten in ons clubhuis te organiseren. Genoemde evenementen worden juist georganiseerd om de contacten tussen de verschillende partners te bevorderen.


 
Login
Lidnummer
Wachtwoord
Mijn.ahbc.nl
Lidnummer
Wachtwoord
Hoofdsponsors
Marketingpartners
Suppliers
Businesspartners
Statistieken
vrijdag 31 oktober 2014
Aantal leden (info) 2339
Nu online 38
Leden met @ 98,9%
SMS Bereik (teams) 94,3%
Clubprestaties
overall greengeelred
week greengeelred

overall: 16% |week: 61%