Hoofdsponsors
Quicklinks
  • ...Wedstrijdschema
  • ...Team
  • ...Trainingsschema
  • ...Andere clubs
  • ...Organisatie
  • ...Route
  • ...Zoeken   
  • ...Hockeylinks
Recente verslagen
Nog geen verslagen.
Clubcompetitie
AdvertentiesNieuwsoverzicht
JEUGD ABC

30-8-2015
Oefenwedstrijd AH&BC JA2 - PINOKE JA3
 

De mannen van de JA2 hebben zaterdagmiddag, op de verjaardag van Joost, gewonnen van Pinoké A3 door bij vlagen mooi hockey en een paar lekkere goals.

De eerste helft gingen we vrij goed van start, lekker aanvallend spel en een paar goeie kansen. Pinoké had eigenlijk niet veel te vertellen. Na ongeveer 10 minuten betaalde het goede spel zich ook uit in goals: Uzi ging de keeper voorbij en kon daardoor eenvoudig scoren. Kort na zijn goal werd er weer een prima aanval benut door Jazz, die de bal vanaf kopcirkel hard in de hoek schoot: 2-0. Ook daarna bleven we goede kansen creĆ«ren, alleen zat het ons niet altijd mee. Zo probeerde Joost het met een fraaie backhand slag die maar net naast ging. Toch slaagden we erin om nog voor rust de 3-0 te maken. Een goede voorzet van Daim werd prima binnen getikt door de jarige Joost. Helaas liep het de laatste 10 minuten van de eerste helft niet heel goed meer maar al met al was het een goede eerste helft waardoor we met een lekker gevoel konden gaan rusten.

Na de rust was Pinoké het volledig kwijt en domineerden wij vrijwel de hele 2e helft. Hidde was de eerste die in de 2e helft scoorde. Daarna was het Daim die ongeveer 10 minuten later 2 keer doel trof in korte tijd. Eerst pakte hij de bal af van de linksachter van Pinoké waarna hij Uzi inspeelde. Uzi speelde Daim vervolgens met een fraaie balletje vrij waardoor Daim de 5-0 kon maken door de bal vanuit de lucht binnen te schieten. Zijn 6-0 maakte hij toen hij een bal vanaf de achterlijn kreeg ingespeeld op de stip en deze eenvoudig kon binnen slaan. En daar bleef het niet bij want daarna kregen we een strafcorner en voor Paul was het een koud kunstje om de 7-0 hard binnen te slepen in het dak van het doel. Vervolgens tekende Hidde nog voor het slotakkoord door de keeper met een harde backhand in de kruising kansloos te laten. Een hele mooi overwinning met veel doelpunten. Overigens was het niet gelukt de 0 te houden zonder een aantal goede reddingen van Raf en de verdediging.
Eindstand 8-0.
(Sjoerd van Boxtel)
 
Marketingpartners
Suppliers
Statistieken
zaterdag 5 september 2015
Aantal leden (info) 2290
Nu online 49
Leden met @ 98,7%
SMS Bereik (teams) 94,4%
Clubprestaties
overall greengeelred
week greengeelred

overall: 0% |week: %