Hoofdsponsors
Quicklinks
  • ...Wedstrijdschema
  • ...Team
  • ...Trainingsschema
  • ...Andere clubs
  • ...Organisatie
  • ...Route
  • ...Zoeken   
  • ...Hockeylinks
AdvertentiesNieuwsoverzicht
LEDENNIEUWS

27-4-2015
AH&BC heeft Dames én Heren 1 in de play-offs
 

Vorige week stelden onze dames deelname aan de play-offs zeker met een dikke overwinning, gisteren verzekerden de heren zich in Rotterdam van een play-off ticket.
Voor Dames 1 gisteren weer een knappe overwinning: 2-1 uit op SCHC dat 27 thuiswedstrijden op rij ongeslagen was!

Aanstaande zondag spelen beide teams thuis: Dames 1 - Den Bosch, Heren 1 - OZ.
De tweede wedstrijd in de play-offs is een uitwedstrijd op zaterdag 9 mei, indien nodig de derde op zondag 10 mei.
Aanvangstijden van de wedstrijden worden later bekend gemaakt.

Maar eerst genieten van de prachtige foto's die Rob Visser maakte; Meisjes E12 liep mee in de line-up!

https://flic.kr/s/aHsk74ba7i 

24-4-2015
Samenloop voor Hoop
 


Samen geld inzamelen voor kanker?
Helaas kennen we allemaal mensen die lijden, hebben geleden of overleden zijn aan de verschrikkelijke ziekte kanker.Eén op de drie personen in Nederland krijgt gedurende zijn of haar leven kanker. Dat zijn per jaar ruim 100.000 mensen. Jaarlijks sterven er zo’n 44.000 mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één.

Daarom organiseren we een uniek evenement om geld op te halen voor fundamenteel onderzoek gefinancierd door het KWF: SamenLoop voor Hoop Amsterdam 2015.

Jasper van den Berg, commissaris senioren, kun je altijd mailen als je vragen hebt over deelname: jasper@ahbc.nl.

Wat is SamenLoop voor Hoop?
SamenLoop voor Hoop is een 24-uurs wandelestafette. In teams van 10 tot 15 deelnemers wandel je rondes op het terrein van Undercurrent in Amsterdam Noord. De 24 uur staat symbool voor de strijd tegen kanker, die ook 24 uur per dag doorgaat. Met dit bijzondere evenement vieren we het leven, zetten we (ex)kankerpatiënten in het zonnetje, herdenken we de overledenen en zamel je met je team geld in voor wetenschappelijk kankeronderzoek.

24 uur wandelestafette
24 uur muziek
24 uur foods & drinks
24 uur het leven vieren

Loop ook mee!
Schijf je in met je hockeyteam op: http://samenloopvoorhoop.nl/amsterdam. Of kijk voor meer informatie op facebook.com/SamenLoopvoorHoopAmsterdam

Zie ook de bijlage!


 24-4-2015
Figuranten gezocht voor nieuwe jeugdfilm
 

FIGURANTEN GEZOCHT VOOR NIEUWE JEUGDFILM ‘KONINGSDAG’

 

 

Het is een van de mooiste dagen van het jaar, Koningsdag! Een groot feest voor jong en oud!

 

Voor de filmopnames van de nieuwe jeugdfilm Koningsdag van regisseur Steven Wouterlood (EMMY winnaar met Alles Mag) zijn we op zoek naar kinderen, ouders, opa’s, oma’s – hele families, groot of klein – die het leuk vinden om ons te helpen deze feestdag nog een paar dagen door te zetten.

 

Waar: Amsterdam

Wanneer: 30 april tot en met 5 mei

 

Deze film wordt aan het eind van het jaar uitgezonden op Z@PP!

 

Lijkt het jou leuk om jezelf terug te zien in deze gezellige jeugdfilm, geef je dan op door een mail te sturen naar: figuratie@bindfilm.nl

 

Vermeld in de mail je:

- Naam

- Leeftijd

- Telefoonnummer

- Recente foto

 

Alvast bedankt voor je aanmelding en hopelijk zien we je snel op de set!

Groetjes,

Jantje Bouman

www.bindfilm.nl

+31 20 364 00 30

figuratie@bindfilm.nl

 

23-4-2015
Spendlid Senior Clinics
 

SPLENDID SENIOR GAMES

Tijdens de Nationale Sportweek gaan de clinics van de Splendid Senior Games van start. Vanaf 20 mei kunnen actieve Seniors (50+) vijf weken lang in aanraking komen met diverse sport- en spelvormen. Met als hoogtepunt de Splendid Senior Day op 21 juni in het Olympisch Stadion. Deze dag vormt de feestelijke afsluiting van de clinics en is bedoeld voor deelnemers, publiek en partners met naast sport ook aandacht voor cultuur en wetenschap. De opmaat voor de Splendid Senior Games in 2016.

Het thema van de Nationale Sportweek is: 'Ik neem je mee!'.Een thema dat simpelweg betekent dat enthousiaste sporters een sportmaatje, die niet of weinig sport, meenemen naar hun sportclub. Een naar verwachting effectieve manier om (nog) niet-sporters van de bank te krijgen en te laten zien dat je nooit te oud bent om te sporten. Voor niet-sportende Seniors wordt zo de drempel verlaagd om toch weer te gaan bewegen en daarnaast krijgen diegenen die wel sporten maar eigenlijk te weinig, net dat extra zetje om het vaker te gaan doen. En hoe leuk is het om dat samen te doen?

In samenwerking met de Splendid Senior Games en de Gemeente Amsterdam organiseert hockeyclub Amsterdam (AH&BC) 5 hockey clinics vanaf woensdag 20 mei (10:00 tot 11:30), Nieuwe Kalfjeslaan 19 Amstelveen. Kosten: € 30,-

Vroeger gehockeyd en kriebelt het weer? Of nog nooit een hockeystick aangeraakt, maar lijkt het je een leuk spel? Kom naar de Splendid Senior Hockey clinics, onder leiding van een hockey vedette. Na een uitgebreide warming-up zullen diverse pass-, aanname- en dribbeltechnieken met bal en stick aan bod komen. Deze zullen in spelvorm aangeboden worden en om de geleerde technieken zoveel mogelijk toe te passen in de praktijk zal het grootste gedeelte van de trainingen in het teken van partijvormen staan.

Kijk op www.splendidseniorgames.nl en, onder het motto "Ik neem je mee”, schrijf je in!


 

22-4-2015
Alléén fietsen op het fietspad!
 


Vanaf 27 april zullen er vooral 's avonds gerichte acties zijn van de politie aangaande het rijden met brommers op de fietspaden van het Sportpark.
Ook zal er worden gelet op rijden onder invloed.

Boete voor brommen op het fietspad : €90.00!
 

19-4-2015
Twee talentvolle speelsters naar AH&BC
 


Volgend seizoen spelen Kimberly Thompson (Hurley) en Laura van Heugten (HDM) in het tenue van AH&BC.
Frederique Lopes Cardozo, commissaris tophockey dames, is heel blij met de komst van deze 2 talentvolle speelsters, die de verdediging o.a. na het vertrek van Sophie Polkamp op volle sterkte brengen.

Kimberly is een ervaren, sterke verdedigster die na de jeugd van Laren 3 jaar in Dames 1 heeft gespeeld. In 2010 maakte ze de overstap naar Hurley. Vorig jaar maakte Kimberly deel uit van het B-team van het Nederlands elftal.

Het hockeytalent Laura werd op 12-jarige leeftijd gescout door HDM, waarmee zij met Meisjes A de landelijke finale haalde. In 2013 werd ze geselecteerd voor Jong Oranje, en behaalde met dat team een gouden medaille in 2014.

Kimberly en Laura verheugen zich erop deel uit te gaan maken van AH&BC's Dames 1.

Foto:

Laura van Heugten links, Kimberly Thompson rechts 

19-4-2015
Twee Dames 1 coryfeeën verlaten AH&BC
 


Zondag 19 april kregen Kiki Collot d'Escury en Sophie Polkamp een hartelijk, laatste applaus van hun supporters. Sophie speelde haar laatste competitiewedstrijd thuis en neemt na de play-offs afscheid van het tophockey.
Kiki was heel graag nog veel langer actief bij Dames 1 gebleven, maar moet om gezondheidsredenen noodgedwongen afscheid nemen van tophockey.

De palmares van beide speelsters willen we u niet onthouden:

Sophie: 127 caps in het Nederlands elftal, goud op de Olympische Spelen van 2008 en 2012, goud op het WK in Spanje, zilver op het WK in 2010, twee keer goud in de Champions Trophy.

Kiki: WK zaal in 2015, EK zaal in 2014 en uitgeroepen tot beste speelster van het toernooi, Nederlands kampioen zaal in 2013, WK zaal U21 in 2009.

Beide dames werden met Dames 1 twee keer landskampioen in 2009 en 2013, en wonnen de Europa Cup in 2014.
Kiki werd bovendien nog landskampioen zaal in 2013.

'Soof' en 'Kiek' stapten in de door voorzitter Rob Groenemeijer overhandigde badjas van het veld, nadat ze door dames 1 waren geknuffeld.Foto's met dank aan Rob Visser.
 

9-4-2015
Tijdig opzeggen!
 


Wil je volgend seizoen niet meer bij de AH&BC hockeyen, zeg dan tijdig je lidmaatschap op. Dit om te voorkomen dat je nog contributie moet betalen.

Opzegging van het lidmaatschap dient te geschieden voor 1 juni en kan door een e-mail te zenden aan ledenadministratie@ahbc.nl. Te late opzegging heeft tot gevolg dat de volledige contributie voor het komende seizoen verschuldigd is.

 

De opzegging wordt per mail bevestigd en is daarmee definitief. Het afmelden bij de coach of trainer is dus niet voldoende.

In verband met de indeling van jeugdteams 2015-2016 zouden we het op prijs stellen als ouders, die nu al weten dat hun kind volgend seizoen niet doorgaat met hockeyen, ons dit bij voorkeur vóór 1 mei willen laten weten.

 

31-3-2015
YESSSS! Het is er weer....
 

Hét familietoernooi!

Wanneer? 14 juni 2015.

Waar? AH&BC

Hoe laat? om 09.45 staan de koffie en limonade klaar

Inschrijfgeld: 40 euro per team

 

Het is weer bijna tijd voor het familietoernooi. Het enige toernooi waar hockeyskills er niet toe doen (nou ja, een beetje dan) en FUN de onbetwiste nummer 1 is.

 

Dus: families van Amsterdam roep je studerende zoon of dochter terug, laat oma kijken of haar hockeyrokje nog past, bedenk samen met je kids een coole naam en schrijf je in via het inschrijfformulier!

Insturen naar of informeren bij caroline.kuijt@ingbank.com

 

 

Weer of geen weer, we maken er samen een feestje van !

 

Graag tot dan,

 

De HERO’S

Families de Boer, Van der Maas, Plomp en Schippers


 22-7-2014
Contributie 2014-2015
 

 

Beste leden,


Op ahbc.nl vindt u de contributiebedragen voor seizoen 2014-2015 (club info > linker kolom), die zijn aangepast aan de CBS index zoals op de ALV van 2009 is goedgekeurd.

Het bestuur heeft besloten dat m.i.v. 2014-2015 de korting van €10,00 voor betaling vóór 1 september vervalt.


Tevens is besloten dat de korting voor gezinnen is aangepast, waardoor de maximale contributie voor gezinnen, alle gezinsleden wonende op één adres, is bepaald op €1.200,00 i.p.v. €1.010,00.De entreekosten vallen hier buiten.

 

5-6-2014
WK voor onze LG-hockeyers
 

 

 

In het kader van het WK heeft ook ons LG-team deelgenomen aan een WK toernooi!

En wel op Cartouche, mede mogelijk gemaakt door de Dirk Kuyt Foundation. Ons 8-tal behaalde de eerste prijs!

 

Hartelijk gefeliciteerd jongens en meisjes!

 
Marketingpartners
Suppliers
Login
Lidnummer
Wachtwoord
Mijn.ahbc.nl
Lidnummer
Wachtwoord
Statistieken
maandag 27 april 2015
Aantal leden (info) 2341
Nu online 32
Leden met @ 98,8%
SMS Bereik (teams) 94,1%
Clubprestaties
overall greengeelred
week greengeelred

overall: 33% |week: 56%