Quicklinks
  • ...Wedstrijdschema
  • ...Team
  • ...Trainingsschema
  • ...Andere clubs
  • ...Organisatie
  • ...Route
  • ...Zoeken   
  • ...Hockeylinks
AdvertentiesNieuwsoverzicht
NIEUWS

19-6-2014
Wat ga jij voor de club doen in het nieuwe seizoen?
 


Het seizoen is vrijwel ten einde, maar na de vakantie heeft de club weer heel veel vrijwilligers nodig voor allerlei taken. Draag ook je steentje bij en kijk snel of er iets bij zit waar jij plezier in hebt en waaraan je een bijdrage kunt leveren. De functies staan gegroepeerd in Algemeen, Senioren en Jeugd. 

 

ALGEMEEN

Tijdwaarneming bij hoofdklassewedstrijden Heren 1 en Dames 1: We zoeken 2 nieuwe tijdwaarnemers om ons team met tijdwaarnemers te versterken. Als tijdwaarnemer houd je bij thuiswedstrijden de tijd bij die op het electronisch scorebord in het stadion verschijnt. Je werkt daarbij nauw samen met de stadionspeaker. Je doet ongeveer eens in de twee weken een wedstrijd, meestal op zondagmiddag, soms op woensdagavond op vrijdagavond. Het schema wordt in overleg gemaakt. Meer info of aanmelden? Mail naar pr@ahbc.nl

 

Sponsorcommissie: Ben je sterk commercieel onderlegd en denk je te kunnen helpen bij het werven van sponsors en business partners voor de club? Aarzel niet en meld je aan bij Marc Staal (Marc.Staal@aaccapital.com)

 

Exploitatiecommissie clubhuis
:  Voor de nieuw op te richten exploitatiecommissie van het clubhuis (ca, 4 leden) zijn wij op zoek naar leden of ouders van jeugdleden met verstand van horeca en/of voeding. 
De commissie is adviserend aan het bestuur op verschillende terreinen, zoals tevredenheidsonderzoeken bij zowel de leden en andere hockeyende bezoekers als sponsoren en andere partijen die de ruimtes huren. Ook volgt de commissie de prijs/kwaliteit verhouding die de exploitant biedt en alternatieve mogelijkheden aanbieden, en toetst op gebied van gezonde voeding. De commissie geeft inhoudelijke adviezen op het gebied van exploitatie horeca en ondersteuning op het gebied van de evenementen. Wil je meer weten? Mail dan naar Louise ter Kuile (louise@terkuile.biz).

 

Accommodatiecommissie: Deze commissie gaat met name de belangen van AH&BC behartigen en advies geven aan het bestuur op gebied van accommodatie. Denk daarbij aan de ontwikkelingen van de SportAs Zuid, contracten rondom het Wagener stadion met de KNHB, operationele veranderingen aan het complex mbt velden, gebouwen, hekwerken etc. We zoeken een voorzitter voor de commissie die de club zelfstandig kan vertegenwoordigen bij gemeenten en andere instanties. Als leden zijn een architect, iemand met verstand van subsidie-aanvragen en iemand met een bedrijfseconomische achtergrond gewenst. Interesse: meld je bij Louise ter Kuile (louise@terkuile.biz) of Rob Groenemeijer (a.r.groenemeijer@ahbc.nl)

Redacteuren voor website, facebook en AH&BConnected: Kun je schrijven en vind je het leuk om bij te dragen aan een up-to-date website, nieuwtjes op onze facebookpagina en een leuk en lezenswaardig digitaal magazine AH&BConnected? Dit kan vanuit huis, op een moment dat jou uitkomt dus is heel flexibel in te vullen. Interesse? Mail naar pr@ahbc.nl om te kijken hoe je kunt bijdragen.

 

SENIOREN

Wedstrijdsecretariaat senioren: Als je echt midden in de club wilt staan dan word je wedstrijdsecretaris senioren. Tijdens de competitie (22 weken) iedere dag een paar keer je mail checken  op berichten/verzoeken van de aanvoerders, wekelijks het wedstrijdprogramma maken en contact houden met de KNHB/District en collega-wedstrijdsecretarissen. We zoeken iemand die er aardigheid in heeft de teams het waar mogelijk naar de zin te maken, en die af en toe streng kan/moet zijn om de regels toe te passen. Het maken en invoeren van het programma kost je ca. 2 uur per week. Natuurlijk krijg je voldoende ondersteuning. Als je meer wilt weten mail dan naar Bonnie Groenemeijer, b.groenemeijer@ahbc.nl.

 

Elftalcommissie Senioren: Wie wil tijdens het seizoen af en toe bij teams die hun wedstrijd op Amsterdam spelen langs gaan en horen of alles naar wens gaat, er problemen zijn, misschien behoefte is aan meer spelers, kijken of ze in het tenue van AH&BC spelen (!) enz. enz., en hierover communiceren met het bestuurslid senioren?

Je houdt in de gaten hoe de teams presteren in de competitie, en als ze kampioen worden verras je ze met bloemen en bubbels na hun kampioenswedstrijd.

Aan het eind van de competitie overleg je aan de hand van de opzeggingen/aanmeldingen met bestuurslid senioren hoe de samenstelling van teams het volgende seizoen zal zijn, en brengt waar nodig de teams in contact met nieuwe spelers. We zoeken ongeveer 4 tot 6 personen die contactpersoon voor een groepje teams willen zijn. Jasper van den Berg hoort graag van je: jasper@ahbc.nl

 

JEUGD

Zaalhockeycommissie Jeugd (2-3 personen): De zaalhockeycommissie is verantwoordelijk voor de organisatie van zaalhockey voor de jeugd. De huidige commissie wil deze taak graag overdragen aan nieuwe ouders. Je draait dit jaar samen met de huidige commissie het zaalseizoen zodat je goed wordt ingewerkt en vanaf het seizoen erna nemen de nieuwe leden van de zaalhockeycommissie het helemaal over. Informatie bij Hellen Groen (hellendeleijer@gmail.com) en Nellie Kirscher (nellie.kirschner@tobeworldwide.org).

 

Feestcommissie  "oudere jongeren feest": Het is hoog tijd voor een ouderwets gezellig dansfeest voor ouders van de jeugdleden en veteranen, ergens in dit najaar. Heb je daar leuke ideeën voor of wil je helpen bij de organisatie? Mail naar pr@ahbc.nl.

 

Scheidsrechters bij jeugdwedstrijden: Het is niet alleen leuk als ouder om alle regels van het hockeyspel te kennen maar dat is vooral ook nodig! Bij de jeugdteams wordt nl. van de ouders verwacht dat er bij elke thuiswedstrijd een ouder fluit.

Haal dus snel je kaart! Meld je voor de opleiding en het examen aan bij Jocelyn Nassenstein (jefjoc.nassenstein@planet.nl)

 

Wedstrijdtafel ouders zaterdag: Ongeveer twee keer per jaar beman je samen met andere ouders en een categorieleidster gedurende een zaterdagochtend of -middag de wedstrijdtafel. Je ontvangt teams van andere clubs en de scheidsrechters, wijst de weg, beheert de EHBO-kist en lost kleine knelpunten op. Iets voor jou of meer info? Mail naar Vera Arnoldus of Susanne de Roy van Zuidewijn via wedstrijdtafel.ahbc@yahoo.com.

 

 

 

 
Login
Lidnummer
Wachtwoord
Mijn.ahbc.nl
Lidnummer
Wachtwoord
Hoofdsponsors
Marketingpartners
Suppliers
Businesspartners
Statistieken
donderdag 24 juli 2014
Aantal leden (info) 2326
Nu online 24
Leden met @ 99,1%
SMS Bereik (teams) 94,0%
Clubprestaties
overall greengeelred
week greengeelred

overall: 0% |week: %