Quicklinks
  • ...Wedstrijdschema
  • ...Team
  • ...Trainingsschema
  • ...Andere clubs
  • ...Organisatie
  • ...Route
  • ...Zoeken   
  • ...Hockeylinks
AdvertentiesNieuwsoverzicht
NIEUWS

10-4-2014
Justin Reid-Ross naar Amsterdam Heren 1
 

AH&BC heeft Justin Reid-Ross, de Zuid-Afrikaanse international en cornerspecialist, aangetrokken. Reid-Ross komt over van Pinoké en tekent een contract voor een jaar met een optie voor een tweede seizoen. 

 

Reid-Ross: "Ik ben erg blij om voor Amsterdam uit te gaan komen. De club  kent een rijke historie en ik hoop een bijdrage te kunnen leveren aan nieuwe successen."

 

Bestuurslid Tophockey, Erik Gerritsen: "Amsterdam ziet de komst van Justin Reid-Ross als een belangrijke versterking van het team. Wij hebben onszelf twee opdrachten gegeven voor deze zomer: het aantrekken van een corner en verdedigend sterker worden. Met Justin slaan we twee vliegen in één klap, hij heeft een van de allerbeste corners en is een zeer goede verdediger. Daar komt nog bij dat hij een winnaarsmentaliteit heeft en dat kunnen we ook goed gebruiken."  

 

 

18-3-2014
Doe jij mee aan de African Hockey Experience?
 

De African Hockey eXperience (AHX) is een hockey fundraising evenement dat wordt georganiseerd door de Kadish Foundation. Een foundation die zich met name richt op het voor meer mensen toegankelijk maken van de hockeysport in Afrika, opleiden van coaches ter plaatse, leveren van materiaal en zodoende arme mensen een kans te geven om te sporten en wat van hun leven te maken. Als hockeyer draag ik deze foundation dan ook een zeer warm hart toe en ben ik sinds anderhalf jaar nauw betrokken bij Kadish. Aankomende zomer (17 tot 27 juli) krijgen we de kans om deel te nemen aan de African Hockey Experienxe in Zambia. Een uniek evenement waar we met een gevarieerde groep hockey liefhebbers de projecten in Zambia gaan bezoeken.
 
Als deelnemer van de AHX ga je met eigen ogen ervaren wat Kadish teweegbrengt in Afrika. Tijdens je verblijf in Zambia geef je hockey clinics op het hockeyveld aan kinderen van de clubs en ga je langs lokale scholen om ze enthousiast te maken over hockey. Ook ga je natuurlijk zelf een potje spelen tegen teams uit Zambia. Enige voorwaarde is het bij elkaar sprokkelen van een sponsorbijdrage voor Kadish. Dit geld wordt gebruikt voor de schoolkosten van de coaches, voor de organisatie van kinderhockeykampen en om volgend jaar te kunnen starten met een speciaal hockey/life skills programma voor meisjes waar onderwijs over HIV en Aids onderdeel van zal zijn.
 
Er is nog plek! Hockeyliefhebbers, hockeytrainers, coaches, vrijwilligers, (bestuurs)leden, kortom, iedereen met hart voor hockey kan zich nog aanmelden voor deelname. Je hoeft niet zelf te kunnen hockeyen. Wel sta je klaar voor een fantastisch hockey avontuur in Afrika, met uiteraard ook tijd om bijvoorbeeld de Victoria Falls in Livingstone te bezoeken! Er zijn nog een paar plekken beschikbaar. Inschrijven kan via de website: www.africanhockeyexperience.nl. En voor verdere informatie kan je altijd even bellen met Jan Willem Bredius op 06-54207274.
 

 
Login
Lidnummer
Wachtwoord
Mijn.ahbc.nl
Lidnummer
Wachtwoord
Hoofdsponsors
Marketingpartners
Suppliers
Businesspartners
Statistieken
woensdag 16 april 2014
Aantal leden (info) 2316
Nu online 41
Leden met @ 98,8%
SMS Bereik (teams) 94,0%
Clubprestaties
overall greengeelred
week greengeelred

overall: 34% |week: 48%