Hoofdsponsors
Quicklinks
  • ...Wedstrijdschema
  • ...Team
  • ...Trainingsschema
  • ...Andere clubs
  • ...Organisatie
  • ...Route
  • ...Zoeken   
  • ...Hockeylinks
AdvertentiesNieuwsoverzicht
NIEUWS

20-4-2015
AH&BC en adidas tekenen sponsorovereenkomst
 

Adidas heeft zich, via distributeur T.H.W., voor 5 jaar aan de Amsterdamse hockeyclub verbonden als kledingsponsor. Dit iszondagmiddag in een feestelijke bijeenkomst in het clubhuis vastgelegd en bekend gemaakt. In het seizoen 2015/2016 zal adidas als sponsor de kleding van de topteams en hun staff verzorgen. In de daaropvolgende jaren volgen ook de breedteteams van de vereniging.

Rob Groenemeijer, voorzitter van Amsterdam, geeft aan zeer trots en vereerd te zijn met dit mooie merk als sponsor en vooral met de manier waarop het contract tot stand is gekomen. "De wederzijdse bereidheid om in een goede en langdurige relatie te investeren, geeft een zeer goed gevoel en wij gaan met veel plezier en vertrouwen onze samenwerking tegemoet. "

Christian Cohrs, directeur van T.H.W. geeft aan zeer blij te zijn met AH&BC als club bij zijn bedrijf. "Nu hebben we één van de grootste en beste clubs van Nederland. Wij zijn trots op een club die zowel met de dames als de heren bij de top horen en daarbij ook een echte familieclub is. We heten Amsterdam van harte welkom in onze sportfamilie.”

Het contract gaat in op 1 juli 2015 en loopt tot en met juni 2020. 

19-4-2015
Dames 1 stelt play-offs zeker met dikke overwinning
 
Dames 1 was zondag goed op dreef en versloeg HDM in het eigen Wagener Stadion met 7-0. Daardoor is de ploeg zeker van de vierde plaats en daarmee van de play-offs om het landkampioenschap. In de eindronde treft Dames 1 eerst Den Bosch, daarna als alles goed gaat SCHC of Laren.
 

19-4-2015
Kiki en Sophie bedankt voor jullie geweldige prestaties
 
Na afloop van de laatste reguliere thuiswedstrijd van Dames 1 nam voorzitter Rob Groenemeijer zondagmiddag het woord om sterspeelsters Kiki Collot d'Escury en Sophie Polkamp te bedanken voor hun enorme bijdrage aan de successen van de Amsterdamse dames, de afgelopen jaren. Beide speelsters zetten een punt achter hun hockeycarrière op het hoogste niveau. Het publiek bedankte Kiki en Sophie met een daverend applaus.
 
Marketingpartners
Suppliers
Login
Lidnummer
Wachtwoord
Mijn.ahbc.nl
Lidnummer
Wachtwoord
Statistieken
zaterdag 25 april 2015
Aantal leden (info) 2341
Nu online 23
Leden met @ 98,8%
SMS Bereik (teams) 94,1%
Clubprestaties
overall greengeelred
week greengeelred

overall: 31% |week: 44%